Kismamik, akik túlhordták a terhességet! Természetes úton indult be a szülés vagy indítani kellett végül? Hányadik napon?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 07:50
11/21 anonim válasza:
10 nap túlhordás után indították és 8óra kínlódás után császároztak...=(
13/21 anonim válasza:
40+2 burokrepesztéssel.Nyitva voltam ezért indította meg az orvosom.
14/21 anonim válasza:
Pont a betöltött 41. héten éjszaka teljesen spontán indult be (másnap akarták volna indítani) és pikk-pakk, mindenféle beavatkozás és fájdalomcsillapítás nélkül megszületett a kislányom.
15/21 anonim válasza:
13 nap túlhordás után indították, de nem reagáltam az oxitocinra. Semmi fájásom nem volt attól sem, és csak 1 ujjnyira tágultam ki, az is csak a 12 magzatvíz vizsgálatnak köszönhető. Megbeszéltük az orvossal, hogy másnap reggel újra beköti az infúziót, ha akkor sem történik semmi, akkor császár. De már aznap délután vittek a műtőbe sürgősségi császárra, mert a délutáni nst-n leesett a baba szívhangja.
16/21 anonim válasza:
42+6-nál szültem. Nem indítottak, nem feküdtem kórházban, teljesen oké volt minden.
17/21 anonim válasza:
pontosan 41.hétre szültem spontán, 2 nappal később feküdtem volna be a kórházba. Természetes úton lett meg a babánk :)
18/21 anonim válasza:
Azt mondják 2 héttel előtte, utána jöhet a baba. No para! Ami szerintem a legfontosabb, bíznod kell a babában és magadban is. Beszélgess el vele arról, hogy most már itt az idő, meg fogja érteni! Akarni kell Őt nagyon!! Nálunk mindkét gyerkőc élvezte az anyaméhben az életet, de végül maguktól döntöttek a születésről.A baba mindent megérezz, légy nyugodt és határozott! Sok sikert!
19/21 anonim válasza:
Mind a két lányommal a 41.héten indítani kellett, magától sajnos nem indult be.
20/21 anonim válasza:
Én egy nappal a kiírt után szültem. Spontán indult be érzéstelenítés, mindenfajta fájdalomcsillapítás nélkül. A kiírt napon éjfél előtt pár perccel (késő estig dolgozott a párom) még fényképeket készítettünk. Hajnal fél4-kor 10 perces fájásokra ébredtem, s reggel 10:11-kor megszületett a kisfiam. Első baba. Burokrepesztéssel indult a szülés, s mivel a 35. héttől két ujjnyira ki voltam tágulva, kórházba érkezéskor 3, de fél óra elteltével 4 ujjnyinál tartottam, így a beöntés elmaradt. Kádban vajúdtam, úgy könnyebb volt elviselni a fájásokat. De szülni már nem lehetett ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!