A mai napra vagyok kiírva, de még semmi jele a szülésnek. Lesz ebből még ma vagy a közeljövőben szülés?
A szülés bármelyik pillanatban beindulhat mostmár mindenféle előjel nélkül. Elfolyhat a magzatvíz, beindulhatnak a fájások. Én 6 napot túlhordtam és semmit nem éreztem, csak a pocim keményedett egyre gyakrabban. Aztán vizsgálatkor kiderült, hogy kinyílt a méhszáj végre és mehettem szülni!
Gyors és könnyű szülést kívánok!
Szia!
Lehet hogy ma megindul lehet csak pár nap múlva.Én is úgy voltam vele hogy a ctg semmit nem mutatott egy darab jóslóm sem volt.Aztán a kiirt időpont után 3 nappal délelőtt egyszercsak elkezdett folydogálni a magzatviz(mint utóbb kiderült)DE még akkor sem éreztem semmit.És nap végére megérkezett a királylány:)
Nagyon nagyon könnyű szülést és BOLDOG babázást kivánok neked!
A ctg nekem nem mutatott ki semmit,csak az 5 perces fájásoknál,de ott is alig mozdult el a görbe.A nővér azt mondta,hogy ebből bizony nem lesz szülés,pedig már a falat kapartam olyan fájásaim voltak.Aztán amikor szóltam,hogy székelési ingereim vannak,akkor megvizsgált a doki,és már fektettek is a szülőágyra,és fél óra múlva már kinn is volt a lányom.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy a ctg nem minden esetben mutat valós eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!