Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » átjárhatóságim lesz hétfőn!...

átjárhatóságim lesz hétfőn! Nagyon félek! Jobban fáj mint a szülés? és kinek lessz a közeljövöben átjárhatóságija?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Következő mensim után nekem is megcsinálják. Már előre rettegek tőle!!!
2009. aug. 4. 12:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Neked mikor lessz??????mikor fog megjönni?Én már tudtam 2 hónappal ez előtt hogy augusztusban fogják csinálni ,de akkor nem féltem igy tőle!!!!!!!!!!!!!most görcsöl a hasam is nagyon kivagyok és nagyon rosszul vagyok most
2009. aug. 4. 13:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére nem kellett, de több barátnőmnek is csinálták és mind azt mondta, hogy nem volt olyan vészes!!Persze nem egy leányálom, de ki lehet bírni!!!Nyugalom!!
2009. aug. 4. 13:43
 4/10 anonim ***** válasza:
10- 12.- ére (nem) várom. Utána valamikor amikor elmúlik a mensim. Kb . akkor 17-én. Szabin vagyok 24-ig, úgyhogy addig kell megcsinálni. Nálunk úgy van, hogy egyik nap befekszek és másnap csinálják kontraszt anyaggal. Feküdni kell pár órát és utána lehet hazamenni. Neked hogy lesz? És te mennyit adsz a dokinak?
2009. aug. 4. 16:49
 5/10 A kérdező kommentje:
nekem úgy lessz,hogy állitólag 4.napon engednek ki, és előtte való nap kell befeküdnöm. hát most ugy gondolom hogy 20-at adok neki de lehet hogy csak 10.000ft ot mert akikkel én beszéltem azok 10 et adtak annyit tudok hogy 6500egy vizsgálat nála.
2009. aug. 4. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Azta!!!!!! Megvan a konkrét ára ennek a vizsgálatnak? NEM SEMMI! Hát 10- nél többet tőlem nem kap az tuti.
2009. aug. 4. 17:41
 7/10 A kérdező kommentje:
úgy értettem hogy az én dokimm magánredelésén 6500 egy vizsgálat. de ismerősöm átjárhatósági vizsgálatért 10.000ft ot adott a dokinak a másik ismerősöm 50.000ft ot. ezt sokallom én ennyit sem fogok adni!!!!!!!!!!!!!Nekünk is nagyon kell a pénz, szerintem 50 elég lessz szülésnél!mostmeg vagy 10 vagy 20!!ezt még nem tudom.
2009. aug. 4. 17:47
 8/10 A kérdező kommentje:

húúúúúú láttam ilyen videókat rola:( borzalmas volt nézni

http://www.youtube.com/watch?v=mUJ89LM6Nhs

2009. aug. 4. 18:00
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem ugy csinálta a dokim az átjárhatóságit, hogy bementem vizsgálatra, nem tudtam, hogy mit fog csinálni, mert elötte nem mondta. Felfeküdtem a székbe és valamit felrakott, amitől kicsit görcsölt a hasam, kellemetlen volt, de bele azért nem haltam. Ezután átmentünk a röntgenbe (saját lábamon mentem) és megröntgeneztek és rögtön látta, hogy átjárható-e a petevezetékem. Ezután mehettem is haza. Még utána kicsit éreztem a méhem, de pár óra múlva már semmit nem éreztem. Nektek miért kell befeküdni? Vagy nem átjárható a petevezetéketek? Pénzt nem adtam a dokinak, mert nem fogad el semmit, pedig már 1éve járok hozzá.
2009. aug. 5. 10:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Még nem tudjuk hogy átjárható vagyok e mivel még csak most csinálja meg. azt mondta ez műtét és ugyan nem altatnak de jonn ha bent maradok megvigyelésre.
2009. aug. 5. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!