Dr. Kiarash Bahrehmand (Dr. Kia) Péterfy Kórház Mit tudtok róla? Hol van a magán rendelése?
Köszönöm az utolsónak,már volt szerencsém hozzá,és minden illik rá amiket itt mondtok.Már most Imádom.És alig várom hogy újra találkozzak vele,mert már igen csak rég volt máj 9.Sokat fáj a hasam,de remélem nem lesz semmi gond és biztonságban kihordom a kicsit.Addig is megpróbálok sokat pihenni.De már várom hogy újra láthassam a picit,és halljam a doki megnyugtató szavait.
Hál istennek a pici sokat mocorog.....
Olvastam hogy az Edát okolják a sok császár miatt!Szerinted van benne valami?Én első lányomat simán és gyorsan megszültem,és nem volt olyan hű de erős fájdalmam,sőt a doki mondta mikor nyomjak mert én alig éreztem.Lehet hogy most is elég lenne a homeópátia?
Hogy döntsem el hogy kérek-e édát?
Én félek a császártól,bár ha császárral szülnék akkor a hasfali sérvem és köldök sérvemet is meg tudná csinálni a doki.De mégis féle tőle.
Szia! Gondolom már választottál szülésznőt, de azért leírom a tapasztalatomat.
Kiánál jobbat nem találhatsz. Kislányommal 1 hónapot töltöttem az osztályon, mert mélyenfekvő lepényem volt és bevéreztem egyszer. Minden hétvégén hazaengedett, mert azért a családi légkör megnyugtató :-) Ezt ő mondta. A biztonság kedvéért kellett bent lennem. Minden nap 2x NST, heti 2x UH.
Szinte minden nap bejött hozzám megnézni, hogy mi van velem. Mindig képben volt minden leletemről.
A szülés nagyon hirtelen és gyorsan zajlott. Nem volt idő se EDA-ra, se érzéstelenítőre, pedig elvileg kértem volna :-) Nagyon nagyon figyelt rám és még rajta kívül 2 orvos, 3 szülésznő is segédkezett. Fél óra alatt kint volt a picur.
Mivel a lepény nem jött ki, ő szedte ki. Na az nem volt leányálom :-( Szerintem az volt a szülés legrosszabb része, de nagyon alapos volt. A varrásom is gyorsan gyógyult.
Én is attól féltem a legjobban, hogy valami bennem maradt, mert rettegtem egy újabb "takarítástól". Azt mondta, hogy mielőtt hazaenged még ultrahanggal megnéz egyszer. Annyira féltem, hogy már a második napon mondtam neki, hogy nem alszom az idegességtől. Ő pedig azonnal hívott a szobába és megcsinálta az UH-t. Persze nem talált semmit, de rettentően megnyugtató volt.
A szülésznő témában Keserű Lászlónét, Ágit tudnám ajánlani. Ő szerdánként van a doki mellett. Én is most várom a 2.babámat és az elsőnél is őt választottam. Bár akkor nem tudtak neki időben szólni :-)
Ő egy tündér, tesóm is nála szült. Mindig mosolyog, mindig barátságos, bármit kérdezhetsz tőle. Nemsokára szülök és hozzá járok NST-re, vérvételre is . Pénteken voltam nála és rengeteg kérdésem volt. Felírtam egy papirra is :-) Minden kérdésemre kielégítő, megnyugtató választ adott. Szerintem keresve sem találhatnál jobbat nála.
Ha valami kérdésed még van, írhatsz nyugodtan privit is. Ha tudok, szivesen válaszolok...
Sziasztok! Az én kislányom 4 és fél hónapja Kiánál született. Akkoriban úgy gondolkodtam, nincs szükségem választott orvosra, így választott szülésznőm volt (Cser Kata!!!). Ám komplikációk adódtak, és úgy adódott, hogy szükség lett az orvosi beavatkozásra. Kia volt ügyeletben, és ez a tény jelentette azt, hogy kislányom túlélte a szülést. Kia elképesztő profi orvos, ezen túl rendkívül empatikus, kedves. Ha ő nincs, illetve az ő párosuk (KIA és KATA), akkor Sári már nem lenne. Amíg élek, hálás vagyok nekik, és végül Kia lett a választott orvosom.
A magánrendelése a Bethlen tér 3. szám alatt van, nem messze a Péterffy Kórháztól.
Nagyon rendes, jó doki, és nagyon jó ember!
Nagyon szépen operál, tudja mit csinál. Határozott, magabiztos, nem bájolog.
Én nagyon ajánlom! az ÉLETEMET köszönhetem neki!
Sziasztok
Kiához járok terhesgondozásra 26 hetes vagyok áprilisba jön a manó de még nem mertem rákérdezni mennyi nála a szülés.
Tud valaki segíteni? köszönöm 26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!