Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Kiarash Bahrehmand (Dr....

Dr. Kiarash Bahrehmand (Dr. Kia) Péterfy Kórház Mit tudtok róla? Hol van a magán rendelése?

Figyelt kérdés
Minden érdekel ami vele kapcsolatos!Milyen nála szülni,mennyibe kerül?
2011. ápr. 16. 20:41
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem Dr.Kiánál szültem,de mivel veszélyeztetett kismama voltam,feküdtem bent az osztályon,illetve a kórházban többször csinált UH-t.Csak jót tudok róla mondani,nagyon kedves,aranyos,a folyóson van egy pár jó szava hozzád,majd ujjongott,amikor megtudta,hogy megszületett a babám.UH-ban nagyon tud az biztos.Állítólag nagyon szépen műt,ha császárra,vagy egyéb műtétre kerülne sor.Tarifájáról nem tudok semmit,általánosságban 10magánrendelés ára a szülés.

Van magánrendelése,de nem tudom hol.Esetleg ha, a szülészeti osztályt felhívod,ott az adminisztrátor Rozika biztos megtudja mondani az elérhetőségét.

2011. ápr. 16. 21:07
 2/32 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 16. 21:59
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!

Én ismerem Dr. Kiát!!!Szerintem szuper orvos!!!Bár én nem nála szültem, pedig nagyon szerettem volna!!!De végül is a sors úgy hozta, hogy amikor indították a szülést, épp ügyeletes volt,és ő is közreműködött a császáromnál, a fogadott doki mellett.

Én azért nem választottam Dr. Kiát, mert sajnos nagyon drága nála 1 szülés,és ezt nem engedhettem meg magamnak. 100ezer ft-ról tudok!!!+ a magánrendelések 8-10ezer ft között!!

Szóval, én CSAK ezért, nem ő mellette döntöttem, szoba társamnak ő volt az orvosa,és csak ámultam bámultam, hogy mennyire odafigyel a "betegeire"!!!

Én mindenképpen ajánlom!!!!

A Péterfyben , volt 1 hétvége, 16 szülést vezetett le!!!(Anyum ott dolgozik, ő mondta!)Fiatal kora ellenére, szerintem nagyon tapasztalt!!

Amikor én voltam terhes, 2009/2010, akkor a II. kerületi, Mechwart ligetnél volt valahol a magánrendelése...

Remélem segítettem!

2011. ápr. 16. 22:47
 4/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm eddigi hozzászólásokat aki tud róla még írjon!

Vidékről járnék hozzá és jó olvasni hogy ennyire dicsérik!

Második babánkat várjuk,és hát az első nem volt komplikáció mentes.Úgy gondolom ez csak is az orvos hibája.Majdnem elvéreztem egy vissza maradt placenta miatt,és még sorolhatnám.Nekem minden pénzt megérne ha most ezt megúszhatnám.Ha jobban oda figyelnének rám,és a babámra.Ha most fel kell járnom Pestre ezért,akkor úgy lesz.

Kérdésemet még annyival egészíteném ki,hogy Kia doki milyen gyakran rendeli vissza a kismamákat?Mindig megvizsgál?és a vizsgálatokat mennyire óvatosan végzi,bocsánat de nekem fontos tudni úgyanis eléggé érzékeny lélek vagyok és hát van ami nekem fáj míg másnak nem.Most olyan dokihoz járok aki ezt figyelembe veszi és úgy vizsgál hogy az ne fájjon.Előtte sajnos nem voltam ilyen szerencsés,bár most se mondanám annak magam mert szüléseket viszont már nem vállal,ezért kell keresnem másik orvost!

Remélem most sikerrel járok!

Ha elvállal mikor menjek hozzá szerintetek?11 hetes leszek,még lesz egy vérvételem,meg citológiám,ezt még megvárnám.

2011. ápr. 16. 23:22
 5/32 anonim ***** válasza:

22:47-es vagyok!

Ha, megengedheted magadnak, akkor én azt mondom, hogy Dr. Kiát válaszd, nem fogod megbánni!!!!!!Főleg, ha rossz élményeid vannak, az előző szülésről!!!!Én, még nem taliztam olyan kismamával, aki ne lett volna vele megelégedve!!!

Pl. barátnőmnek is ő az orvosa,és imádja!!!!:)

Bár ő még nem szült,és nem is terhes, de szokott járni nődokihoz, de akkor csak is hozzá!!!

Hogy milyen gyakran hivja vissza a kismamákat, azt nem tudom, mert sajnos efféle tapasztalatom nincsen vele!!!:(

De mivel fizetős a magánrendelése, ha mondjuk gyakrabban szeretnél járni, biztos nem bánná!!!

Engem , megvizsgált párszor, UH-ott is,és teljesen jó élményeim vannak, jókat lehet vele beszélgetni, viccelődni!!Nagyon közvetlen!!!

És miután, ha mást nem veszünk, csak a szülés árát, gondolhatod, hogy oda fog rád figyelni,és nem fog fájdalmasan vizsgálni, (mert tényleg vannak durva kezű orvosok), Ő nem az!!!!

Csak is AJÁNLANÁM!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. ápr. 17. 11:07
 6/32 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok!!:)

Azt elfelejtettem írni, ha most vagy 11 hetes, minél előbb keresd fel, mert mostmár itt az ideje!!!

Én a sok keresgélés miatt, csak 16 hetesen találtam meg az orvosomat, és sokan azért nem vállaltak, mert előrehaladott már a terhesség!!!!

Szóval, keresd fel,épp itt az ideje!

2011. ápr. 17. 11:09
 7/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!Jövőhéten mindenképpen felkeresem!

Én is úgy gondolom hogy ő az egyetlen olyan doki akiről még rosszat nem írtak!Legalábbis én még nem találtam meg.mert nincs.

2011. ápr. 17. 16:11
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nála szültem júliusban, csakis jót mondhatok róla én is. Tipikusan az a doki, aki olyannyira közvetlen hogy amint meglátod elmúlik minden idegességed, minden fájdalmad háttérbe szorul, privátban kérdezz nyugodtan amit csak szeretnél, válaszolok.

A terhesgondozás nála 10.000/hó volt tavaly, a szülésért mi 100 ezret adtunk, meximálisan megérdemelte, egyetlen forintot sem sajnáltam tőle! Jó ember, jó orvos, minden. Egy dolog ami azért fontos: nagyon szoros a napirendje, mert bár mindig fogadott és mindig volt rám ideje, de sokszor rohant, fél lábbal még a rendelőben volt, másikkal már a kórházban, egyik kezében állandóan telefon, másik folyamatosan a naptárát kutatta, szóval nagyon elfoglalt, de: mindig ott volt, ha szükségem volt rá. Ha kíváncsi vagy, priviben leírom a szülést is nála, milyem volt, hogy ment, kérdezz nyugodtan!

Ja, magánrendelés: A Bethlen Gábor utcában van, de pontosabbat nem tudok mert szülésem előtt pár héttel költözött át, én még a Horvát utcába jártam magánredenlésre.

Jó babavárást!

9 hónapos kisfiú anyukája

2011. ápr. 17. 23:45
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok,annyit méggyorsan lekörmölök neked, hogy havonta 1 vizsgálat van hivatalosan, de ha bármi van (nekem volt kétszer hogy görcsöltem) flehívtam és mehettem hozzá azonnal, volt hogy soron kívül, és ezekért soha nemkér külön pénzt, a havi tízezres az fix, bármennyiszer ismész hozzá egy hónapban-
2011. ápr. 17. 23:47
 10/32 A kérdező kommentje:
Igen kérlek írd le mire számítsak.Edat mindenkinek bekőtik?Minden érdekel,ha van időd szívesen venném ha leírnád,nagyon kíváncsi vagyok,holnap hívom a dokit,vagy ha megvannak az eredményeim még nem tudom.de addig is szívesen olvasok róla..
2011. ápr. 18. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!