Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Kiarash Bahrehmand (Dr....

Dr. Kiarash Bahrehmand (Dr. Kia) Péterfy Kórház Mit tudtok róla? Hol van a magán rendelése?

Figyelt kérdés
Minden érdekel ami vele kapcsolatos!Milyen nála szülni,mennyibe kerül?
2011. ápr. 16. 20:41
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, Kia doki nagyon eda párti, és igaza is van, nekem nagyban megkönnyítette a szülésemet és fel is gyorsította az eda. Mondjuk nem ő adta be mert pont akkor műteni kellett rohannia, de maga helyett a főorvost küldte be hozzám hogy adja be :) Tökéletesen beadta, nagyon jó volt utána.

Igazából komplikációmentes szülésem volt, csak a végére annyire elfáradtam (gyengécske vagyok és 0 a fájdalomküszöböm :)) hogy nem tudtam elég erőúseket nyomni ezért ő ráfeküdt a hasamra és ketten nyomtuk ki a babát, mert amikor a szülésznő mondta hogy nyomjak akkor a doki is nyomta a hasamat hogy segítsen nekünk :) Egyébként gyors szülés volt, és egy nálam kevésbé nyafkább nőnek szerintem szinte nem is fájt vona :) Na jó a vajúdás igen, de én sem mondom hogy durva volt :)

2011. ápr. 18. 13:05
 12/32 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem mert első szülésem is gyors volt és nem mondanám fájdalmasnak,ha erre kértem volna anno édát semmit nem éreztem volna,így is csak lestem mikor mondták hogy most nyomjak ,én nem éreztem semmit.az utólsó nyomásnál éreztem egy igazi fájást de utána nekem is kint volt a baba a doki nekem is nyomta a hasam.Én igazából a lábtartó miatt nem tudtam rendesen nyomni,mert izget mozgott a férjemnek szóltam fogja már meg,de közben szegény a fejemet is tartotta így nehéz volt,de még így is gyors túl voltunk rajta,nekem az össze varrás fájt a legjobban,és az utána lévő hasnyomogatás.

Még annyit szeretnék megkérdezni,hogy ha megszültem a doki hogyan bizonyosodik meg róla hogy nem maradt vissza semmi,sajna nekem anno bent maradt egy darab,gondolom ha most kérem akkor megvizsgál,vagy csinál egy UH- nem?

2011. ápr. 18. 16:41
 13/32 A kérdező kommentje:
Már majdnem mindent tudok,tudom hol a magán rendelése,hogy mennyit kér,stb.Egyszer voltam még csak nála de már most imádom!Bárcsak minden orvos így állna a szakmájához!És az emberekhez!
2011. máj. 10. 16:15
 14/32 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, igazából én feltétel nélkül bíztam benne, ő annyira szuper hogy tuti észrevenné ha bent maradna valami :)

Jó babavárást és szülést Neked, egészséget a picúrnak :)

2011. máj. 10. 21:26
 15/32 A kérdező kommentje:
Azt mondta mivel Edaval szülünk majd így fog csinálni egy ellenőrzést utána,hogy tuti nem maradt e vissza valami.Sajna anno én is megbiztam a dokiban,de nem szabadott volna elhinnem amit mondanak.Na mindegy,hiszem hogy most jó lesz!Már nem félek annyira most hogy láttam a dokit,és boldog vagyok hogy elfogadott.végre van orvosom!
2011. máj. 12. 09:47
 16/32 anonim válasza:
Szia! A legjobb választás én imádom nagyon jó szakember és nagyon jó ember. Azt bizti ne várd, hogy órákat beszélgessen veled, de az a 10 perc is nagyon megnyugtató amit vele töltesz. A szülésem egy élmény volt. Az EDA-t tényleg ajánlom, a Kia szuperül adja be, de mondjuk a Péterfybe azt szokták mondani, hogy ott még a portás is beadja ha nincs más :) Vagyis ott nem kell várni az ansztesre. Én is megint járok a Kiához már 2. babóval, nem volt kérdés, hogy ő hozzá megyek :) Úgyhogy még az is lehet összefutunk majd úgy hogy nem is tudunk róla :) Jó babavárást!
2011. máj. 17. 08:52
 17/32 A kérdező kommentje:
Szia!Mennyi idős vagy?Nekem most kell lassan mennem a 16.hetes AFP-re de nem tudom hogy hogy műkődik a kórházban,bemegyek ott segítenek,vagy hívjam fel Kia aszisztensét?
2011. máj. 17. 09:13
 18/32 A kérdező kommentje:
Küldök privit,te is rám írnál,mert én már többször írtam embereknek de nem kaptam soha választ!Jó lenne ha tudnánk beszélni,sok sok kérdésem lenne!Köszi
2011. máj. 17. 09:20
 19/32 anonim ***** válasza:

Írtam neked mailt én is, adtam benne egy másik címet azt naponta többször is nézem.

Nekem már megvan a babám, igazából már nem is baba lassan, 10 hónapos :)

2011. máj. 17. 10:41
 20/32 A kérdező kommentje:
utolsónak üzenem,nem kaptam levelet,küld újra,köszi!
2011. máj. 17. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!