Ha elfolyt a magzatviz, autóval bemehetünk a kórházba, ha kb. 10 percre lakunk?
Ha elfolyt a magzatvíz, valóban be kell menni, és bőven ráérsz kocsival is. Nem indokolt a mentő csak ez miatt. A szülés onnan még lehet nagyon messze is.
A másik pont, mikor be kell menni, az 5 perces fájás...
Nem kell rohanni, bőven beértek. Első babánál az átlag idő a baba megszületéséig 10-12 óra!
Ez nem zárja ki, hogy fél óra alatt megszülj, de nem nagyon valószínű :)
Nálam a következőképpen zajlott: elfolyt a magzatvíz, és mivel tudtam, hogy ezt lassan követnie kell a fájásoknak, ezért vártam. Közben, mivel rendkívül izgatott voltam, fel-alá mászkáltam. Kb. fél óra múlva gyenge fájásokat kezdtem érezni. Na, akkor elkezdtem bepakolni a táskámba a hiányzó dolgokat. Ezután szóltam a egy csaláftagomnak, hogy lassan menni kéne. Ezután még lezuhanyoztam, elmentem wc-re, felöltöztem. Ekkor indultunk csak (5 perc autóval a kórház). Miután beértünk, kb. 5 óra múlva lett meg a babám. SZóval nincs miért rohanni, ne kapkodj, csak nyugi!
Könnyű, gyors, szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!