NST-n alakulhat úgy, hogy bent kell maradnom szülni?
na igen, ilyen eset érdekel, mint az utsó, hogy végülis nincsenek veszélyben, csak benntartja mégis...nem tudod, miért?
hát igen ha rossz a szívhang vagy egyéb baj van, nyilván indokolt, ezt mondjuk nem szeretném...
és ha mondjuk letelt egy hét pluszban, vagy amennyi időt a doki gondolt, akkor és ott közli, hogy haza se menjek már, vagy hazamehetek elintézni amit akarok, csomagjaimat elhozni, stb?
Azért érdekelnek ezek, mert 3 éves manóm már van, akire a mama vigyáz nálunk míg én dokinál vagyok
Én így voltam. Előző nap volt magzatvíz vizygálat, az rendben volt, és éjjel kicsit fájdogáltam is. Másnap mentem NST-re, ott nem volt semmi gond. A doki megvizsgál, és mondta hogy irány a szülőszoba, mert 3 ujjnyira nyitva vagyok, és innen már sehova máshova, mert kipottyan a baba. :)
Fájásaim nem voltak, így 11-kor kaptam oxitocint, és burkot repesztettek, 13.48-kor kezemben volt a kislányom.
Szóval búcsúzz el a nyagytól, hogy lehet már nem jössz most haza, és vidd a csomagokat is az a biztos. Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!