Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szültetek úgy, hogy elaltattak...

Szültetek úgy, hogy elaltattak teljesen? Ha igen, akkor milyen volt utána az ébredés? És a többi dolog milyen volt?

Figyelt kérdés
Engem 13 évesen műtöttek a gerincemmel, mert ferde volt és építettek be fémet a gerincem mellé. Gondolom akkor én csak császárral szülhetek. Az epidurális számomra nem jó mód. Akkor engem majd teljesen el fognak altatni?
2009. febr. 28. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, hogy hogyan szülhetsz, és hogy altatnak-e(de ez császárnál valószínű).

Engem altattak ,és teljesen.Az ébredés lassu volt.Jó pár perc kellett mire flfogtam a körülöttem levő dolgokat.Sokáig kómás voltam (15-20 perc) Párom azt mondja több volt.A babát csak 10-15percre hozták ki.De mondjuk utána még alhattam.

Nekem nem volt annyira borzasztó élmény. A rossz az volt hogy miután 7 körül fel keltem meg kellett várni míg a párom(pár óra alvás után) vissza ér a kórházba, és ki hozza a babát.Mert császár után akkor még nem tudtam érte menni.Az nekem csak az első nap volt nehéz a mozgás.De hát ez is fakultatív.

2009. febr. 28. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

En választhattam császár elott, altatást kértem.

Ejfélkor császároztak, ébredeztem, mikor kitoltak a mutobol, vittek az orzobe. Emlékszem az orvosok arcára meg a férjemre, de nagyon félálomban lehettem, sokat fent voltam ugyan, de nagyon kába voltam. Éjszaka ment az infuzio, járkált a novér, alig bírtam kivárni a reggelt. Akkor felkeltettek, lezuhanyoztam, majd hozták a babámat. Ekkor láttam eloszor:)))Aznap még elég bamba voltam, kozben el-elaludtam. Az altatás mellékhatásaként viszont nagyon kellett kohognom, ez szornyen fájt, be voltam rekedve és száraz volt a torkom.Ezek a problémák kb. 5 napig tartottak..A második nap vittek át szobára, akkor a babám már állandoan velem volt.

Nem tudom, téged altatnának-e, vagy sem, de errol elore informálodhatsz.

2009. febr. 28. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Gondolom a gerinc műtéted miatt Spinális érzéstelenítést sem kaphatsz ha már Epidurált nem. Akkor valószínű altatás lesz belőle. Igazából nem tudom, hogy milyen érzés mert még nem szültem se így se úgy. Talán annyiból lehet más "rosszabb", hogy nem éled át a szülést. Érzéstelenítős császárnál is ilyesmi lehet, de azért ott mégis ébren vagy és tudod, hogy mi történik, meg azt hallottam, hogy olyankor mondja a doki, hogy mikor veszik ki a bébit, hogy néz ki stb és meg is mutatja (már aki) Szóval szerintem csak e miatt másabb.

Minden jót!

21 heteske

2009. márc. 1. 08:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat!
2009. márc. 1. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!