Szülés utáni szex- ti meddig vártatok vele? 3 hete szültem, de már kívánós vagyok.
Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 17:08
1/13 anonim válasza:
Nem 6 hét önmegtartóztatást javasolt a dokid?
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy 6 hét a tisztulási idő, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mindeki betartja-e, s ha nem, volt-e valami gond belőle.
2009. febr. 27. 17:17
3/13 anonim válasza:
Szia!
Mi betartottuk, pont azért hogy ne legyen gond!
4/13 anonim válasza:
Szia!Nem mindenki tartja be...akinek semmi gondja nincs annak semmi akadája sztem 3hét után...a barátnől pl.6hete szült,de már 2hetes terhes megint....persze aki nem akar ilyen haamr kistesót az jobban vigyázzon:P de innen látszik hogy semmi akadálya
5/13 anonim válasza:
Nem véletlen a 6hét....A méhszájnak teljesen be kell záródnia,regenerálódnia.Sokkal könnyebben elkapsz fertőzéseket,nem ér annyit az egész,hogy később gondjaid legyenek,ez főleg a következő terhességre hat ki.ennyit mindenki kibír ha akar.aki azt mondja nem,hazudik.
6/13 anonim válasza:
Az utolsót azért megnézném, hogy csinálta... na mindegy..
Rád van bízva. Sokan nem várják ki.
Én -és mások is-azt gondolom, hogy ha már nem vérzel, nem tisztulsz és nincsenek fájdalmaid, próbáljátok meg, és meglátod, hogy bírod -e.
Mi 4 hetet vártunk, nem véreztem, nem tisztultam már, fájdalmaim nem voltak (már szülés után sem) gátsebem begyógyult. Az első pár pillanat fájrt az első 6-8 alkalommal, olyan szűzlány effektus, de különben jó volt-)
7/13 anonim válasza:
Ja igen, és védekezni természetesen kell, ha nem akarsz teherbe esni mindjárt.
8/13 anonim válasza:
Mi 4 hétig bírtuk.
Császáros voltam,de nagyon jó volt.:)
9/13 anonim válasza:
Szia!
Mi betartottuk a 6 hetet és utána voltunk együtt és újra terhes lettem.
Boldog Baba várást!
6 hetes kismama(3 hónapos kislány anyukája)
10/13 anonim válasza:
mi is éppen kivártuk a hat hetet,,,utána terhes is lettem...7 hós a kisfiam,és 24 hetes terhes vagyok..de láttom másnak is hamar összejtt:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!