Első babások! Nem féltek a szüléstől?
Én már 2x szültem, de mind a kettő előtt féltem.
E
Szia!
Még van majdnem 4 hetem,rengeteg idő szerintem nincs mitől parázzak :D
Apuka ott lesz a kórházban,de a szülőszobán nem, szülésfelkészítőre nem jártam/tunk, mert szerintem erre nem igazán lehet felkészülni így látatlanban,majd lesz,ami alakul :)Védőnővel nem igazán beszélgettem ilyesmiről,szerintem ő is látta rajtam,hogy felesleges,mert nem aggódok. Legutóbb mikor láttam annyit mondott,hogy legközelebb odaadja a recepteket,amiket ki kell váltani a babának. Fogadott dokim meg van,bár szólt,hogy a kiírt időpont előtt 2 héttel nem lesz egy hétig,szóval legyek szíves ne akkor szülni,ha ragaszkodom hozzá:)De ha mégis,akkor jönne rám az inger,akkor gondoskodik rólam:)
Egyébként lehet,hogy ez a halál nyugalom addig tart,míg el nem kezdődnek a fájások,de az az elvem,hogy bent még senki nem maradt,így én is túl leszek rajta.
Veled mi a helyzet?Hány hetes vagy?Milyenek az érzések?
26 hetes vagyok. Apa nem lesz bent a szülésnél. Nem félek, hisz még sosem szültem, azt sem tudom, milyen :D
Egyébként mindig azt mondom: kibírok akármilyen fájdalmat, az max 1 napig tart és elmúlik úgyis, csak az én picikémmel minden rendbe legyen!!!!!!!!!
Nem járok szülésfelkészítőre, fogadott orvosom van. A védőnő eddig nem kérdezte, félek-e...
Elsőnél az ismeretlentől féltem.
A másodiknál a fájdalomtól fogok.
Még nincs úton a második, de most már tudom mi vár rám...
Amúgy jobb félni, mint megijedni! S próbálj meg pozitívan hozzáállni, és elengedni magad. Ez egy olyan dolog, aminek meg kell történnie. Bent nem maradhat. :)
Szia!
Én is úgy vagyok mint néhány előttem szóló:-)
Második babás vagyok és most már félek:-S
Az elsőnél egyáltalán nem féltem, teljes nyugalommal vonultam a szülőszobába, mikor elfolyt a magzatvizem. Nem tudtam mi vár rám:-)
Sziasztok!
Én is úgy vagyok vele, hogy nem igazán parázok az egésztől, lehet, mert nem tudom, mi vár rám :-))) Apuka magától döntötte el, hogy bent akar lenni a szülésnél :-)) Nem járok szülésfelkészítőre, csak kismamatornára, hiába vagyok már a 6. hónapban, szerintem amúgy sem tudna 100 %-ig felkészíteni arra, ami történni fog, mert nem mindenkinek egyformán zajlik.. Fogadott orvosom/szülésznőm nincs, majd ahogy esik, úgy puffan..
Védőnőm meg nem kérdezősködik, hogy félek-e, majd sztema vége felé fog... Eddig minden rendben van a babával meg velem is.. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!