Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Cukorbeteg anyukák ti szülhett...

Cukorbeteg anyukák ti szülhettetek természetes úton?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 14:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szia, nekem terhességi diabéteszem volt, diétáztam és természetes úton szültem
2009. febr. 26. 14:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy indultunk neki,hogy természetes úton szülök,de 1-2 komplikáció(nem a cukorbetegség miatt) adódott,s császár lett a vége!

Egészséges 7 hós kisfiú anyukája

2009. febr. 26. 14:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
uccsó vagyok...nekem terhességi diabetesem volt,s inzulinnal hordtam ki a fiamat!
2009. febr. 26. 14:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Szia!Én is cukros voltam és szintén diétára fogtak,de én is betartottam.Szerencsére semmi gond nem volt és természetes úton szültem a 41.héten,igaz az orvosban fölmerült hogy császározni akart a 38.héten a cukor miatt,de a végére minden jól alakúlt így még túl is hordtam a kicsit.
2009. febr. 26. 14:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem is terhességi diab.van,diétázom de nem szorulok inzulinra.Semmi ok nem merült még fel,hogy ne természetes úton szüljek.
2009. febr. 26. 14:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Terhességi diabéteszem volt és inzulinoztam magam napi 6x inzulin és 10x mértem a cukorszintemet. Természetes úton minden gond nélkül szültem és a cukrom azonnal helyre állt. A babám is makk egészséges. Nyugodj meg, diétázzál, és pihenjél sokat! Könnyű szülést és sok boldogságot kívánok. 9,5 hós kislány anyukája
2009. febr. 26. 14:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolótól meg szeretném kérdezni, hogy mennyi volt a cukrod hogy inzulinra volt szükséged?
2009. febr. 26. 15:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Utólsónak üzenem, hogy 12-es cukornál raktak inzulinra de volt hogy felment 14-16-ra is. Persze amikor már beállt a szervezetem az inzulinra akkor már jó volt, de 8 alá még a kemény diéta és az inzlin mellett sem ment. Illetve volt a másik véglet is amikor meg 1,8 volt. Na akkor estem is egy hatalmasat. Szerencsére jó volt a lélekjelenlétem és a pocakomat nem érte ütés az esés következtében. Viszont a térdem az nagyon megsérült. Hatalmas sebbel a térdemen mentem a szülőszobára....
2009. febr. 26. 19:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem írni hogy két komponensű inzulinom volt. Egy nappali rövid hatóidejű és egy éjszakai hosszú hatóidejű.
2009. febr. 26. 19:16
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, remélem nálam sem lesz semmi probléma, mert a császározást nagyon nem szeretném, bár én már a terhesség előtt is inzulinos diabos voltam.

Boldog babázást nektek.

2009. febr. 27. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!