Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a védőnőtök? Normális?...

Milyen a védőnőtök? Normális? Jár hozzátok lakásra?

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 13:59
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon rendes, az első évben sűrűn jött, utána már nem.

Májusban születik a kistesó, és májustól új védőnőnk lesz.

2011. márc. 30. 14:04
 2/10 anonim válasza:
Én még csak kismama vagyok 27.-hét, de a védőnő néha már így is sok. Persze normális, de elég sokszor megijeszt olyan dolgokkal amivel szerintem nem kellene és folyton ki akar jönni a házunkhoz. Persze ha megvan a baba ez érthető is, nézze meg hogy fejlődik és hol él, de most még picit zavaró. Én nem vagyok elragadtatva. :(
2011. márc. 30. 14:07
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
én júniusban jeleztem, hogy a körzetébe költöztünk, akkor azt ígérte, hogy a nyár letelte után jön, de biztos az a baj, hogy nem konkretizáltuk, hogy melyik nyárra gondol. Azóta sem volt, nem zavar, remekül megvagyunk nélküle, nem első gyerek, amit meg szeretnék tudni, azt megkérdezem a gyerekorvostól.
2011. márc. 30. 14:07
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon rendes,bármikor hívhatom,még késő este is. Mindig segítőkész elmagyaráz mindent! Első hónapokban kéthetente jött utána havonta egy éves korig!
2011. márc. 30. 14:10
 5/10 kisnita ***** válasza:
53%

Kis fiatal csaj, rendes, nem szólogat be, de nem jár ki. 1x volt kint mikor meg született a fiam meg 1x volt kint a régi védőnő is és ennyi. (pont akkor ment nyugdíjba a régi védőnő és jött helyére az új mikor a kisfiam született)

Kötelező státuszokra hordom le a gyereket meg oltásra egyébként nem. Még az elején többet hordtam le mert mértük a súlyát kb havonta-kéthavonta, de most már nem járunk. Ha közeleg az oltás vagy a státusz akkor vagy küld sms-t vagy ír levelet.

2011. márc. 30. 14:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Én imádom.Jó fej,mielőtt jön/jött mindig felhívott alkalmas-e.Soha nem okoskodott(terhesség alatt sem),segített amiben csak tudott.Lassan 3 éves a kicsi,ő ajánlott óvodát is.Remélem a következő babánál is ő lesz a védőnőnk.nem megy el szülni-(32 éves,Neki még nincs gyereke,de régóta kapcsolatban él).Szerencsésnek érzem magam!
2011. márc. 30. 15:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Az enyém is elég jófe.Még én is kismama vagyok az egyetlen dolog ami zavar,hogy állandóan házhoz akar jönni.Nem értem hogy egyelőre még minek...
2011. márc. 30. 21:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Az enyém is elég gyakran jön/jött. Amikor terhes voltam, havonta, amikor megszültem, az első 8 hétben hetente, aztán 1 éves koráig havonta. Most már csak 3 havonta, de mivel újra babát várok ismét gyakrabban próbálkozik. Azt nem igazán értem minek, mert semmi értelmeset nem mond. Ha valami érdekel akkor kérdeznem kell, magától nem mond el semmit. És leggyakrabban az a válasza,hogy jól csinálom, vagy beszéljem meg a dokival.Egyébként kedves, meg aranyos, de nem azért jön,hogy szórakoztassuk egymást.
2011. márc. 30. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Én egyenesen utálom szegényt. Nem elég hogy 50 éves, cigizik, és állandóan olyan büdös mint ha a kocsmából jött volna megnézni a kislányomat, ráadásul nagyon durva alkoholista kinézete van. Épp hogy hazajöttünk a kórházból, rá egy hétre cserélték le erre banyára, ő előtte egy fiatal csaj volt, vele remekül kijöttem, de ez a banya... Folyton azzal jön hogy ami ezelőtt 30 évvel bejött, az most is beválik, meg hogy a mi időnkbe... Utálom amikor ezzel jön fel, ha tudom hogy jön, már gyomor idegen van. Ráadásul SOHA nem szokott kezet mosni, hiába céloztam már rá neki, hogy merre van a mosdó, mint ha meg sem hallotta volna. De sajnos azt meg nem tehetem meg hogy nem engedem be, meg úgy is addig jön, míg itthon nem talál, nem mondhatom neki állandóan azt hogy nem vagyok itthon, mert szerintem még abba is belekötne, hogy csavargok a babámmal, pedig ő még kicsi. Most hogy 2 hónapos a babám, szerencsére már nem jön minden héten, azt mondta hogy havonta egyszer fog jönni, de nekem az is sok. Alig volt tejem, örültem hogy le tudtam fejni 3 óránként 100 ml-t, hogy szegény enni tudjon, de hát a védőnénike ebbe is belekötött, hogy ne fejjem, hanem inkább rakjam mellre, mert akkora jobb lesz köztünk az anya lánya kapcsolta. Szegény gyerkőc meg előtte 2 éjszaka végig üvöltött, és nem tudtam hogy mi a baja, hát estére nem volt tejem, és azért sírt mert éhes volt, azért kezdtem el fejni, hogy úgy legalább nyugodt voltam, mert tudtam és láttam hogy mennyit evett. Most már csak a tápszer van neki, de a védőnőnek persze ez sem tetszik.
2011. márc. 31. 08:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nagyon normális, idősebb nőci, de panaszom nem lehet rá. Bármikor hívhatom, mindig kedves és segítőkész. A szülés előtt azért kell kimennie, hogy megnézze a körülményeket, nálunk ekkor csinálta meg a kiskönyvbe a környezeti státuszt..apuka végzettsége, munkahelye, anyuka végzettsége, lakás körülmények, stb.

2011. ápr. 4. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.