Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A védőnőtök megfogja a gyereke...

A védőnőtök megfogja a gyereket ha elmegy hozzátok?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne,mert az enyém csak a távolból figyeli és még soha nem fogta meg.Így könyörgöm, hogyan lehet biztos a dolgában? Fejlődés, mozgás?
2010. febr. 7. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Megszokta fogni,méregeti,simogatja sőt ő fogja mikor megyünk el tőlle amig felöltözöm.

Lehet a védőnőd nem meri.Mond neki nem bánod ha hozzá ér.

2010. febr. 7. 16:05
 2/12 anonim ***** válasza:
másként nem is tudja megnézni, hogy a kutacs rendben van e. az én eddigi védőnőim közzül 3-2megfogta.
2010. febr. 7. 16:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok.Egyszer volt nálunk,nem emlékszem ,hogy fogta e.
2010. febr. 7. 16:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Igen, megszokta fogni, megmutatja, hogy hogyan tudok segíteni neki a fordulásnál, ha nagyon nem megy. Milyen "pocak tornát" tudunk csinálni, emelgeti a kis lábát, simogatja, beszélget hozzá.

De persze nem minden alkalommal, de amikor megyünk méreckedni, akkor a kis fejét is megnézi, a kutacsot, hogy minden rendben van e.

2010. febr. 7. 16:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Nálunk nem fogta még meg sose. Ha mi mentünk a védőbe akkor a mérésnél, de gondolom nem így gondoltad a kérdést.
2010. febr. 7. 16:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Szuper!Bár nekem a látogatási ideje kb 5 perc.Mindig a szokásos kérdésekkel.Akkor tápszert esztek?,szeditek a D-vitamint?,Minden rendben? Még szerencse, hogy a sógornőm védőnő.Annyi mindent ő mondott el.Mikor a kórházból hazajöttünk eljött, de csak kitöltött pár papírt és végignézte hogy szenvedek a babával a szoptatásnál.Majd Pá!!! Semmi, hogy ezt vagy azt hogyan is kéne...
2010. febr. 7. 16:13
 7/12 anonim ***** válasza:
A miénk sem vette fel egyszer sem, de most hogy rákérdeztél nekem is furcsa, amúgy Neki nincs gyereke de azért elég tájékozott.Legalábbis amit kérdeztem mindenre volt kimerítö válasza.
2010. febr. 7. 16:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem fogja meg, nem mos kezet, és cipőstől ront a házba még akkor is, ha esik az eső.Tanácsot sem tud adni.
2010. febr. 7. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Eddig 8 hónap alatt egyetlen egyszer nyúlt hozzá, de akkor sem mosta meg előtte a kezét, úgyhogy nem is bánom hogy nem fogja meg. Amúgy állandóan bejelentés nélkül és a legrosszabb időpontban jelenik meg.
2010. febr. 7. 22:23
 10/12 anonim ***** válasza:

Ami védőnőnk olyan,hogy amikor kijöttünk a kórházból szülés után eljött megmutatta,hogyan kell pelenkázni és a köldökét ellátni,...

Másodszor akkor jött el,amikor megkérdezte,hogy kérjük-e a H1N1 vírus elleni oltást (3hónapja)

/2éves a Bébi/

2010. febr. 7. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!