17 hónapos fiamnak megy a hasa. Orvoshoz kell menjek vele, vagy elég, ha diétáztatom? Mit adjak neki enni, ami megfogja a kis hasát?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 21:38
1/7 anonim válasza:
Diéta:krumpli, banán, alma, keksz, rizs, ropi, Hipp sárgrépa-rizs ital (gyógyszertárban lehet kapni 300-ért).Normaflore, sok folyadék.
Ha több napig tart, esetleg láza is van, akkor dokinak megmutatnám.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi
Láza nincs, azért vagyok tanácstalan. Burgonyát ehet? Túrót is szabad, úgy tudom.
2011. jún. 16. 21:48
4/7 A kérdező kommentje:
bocsi, most látom a krumplit:)
2011. jún. 16. 21:48
5/7 anonim válasza:
Burgonya a legjobb, ha főve adod.Túrót szerintem nem jó adni, mert a tejtermékeket ilyenkor tudtommal, jobb mellőzni.
A gyerekorvos ír fel gyógyszertári hasfogó löttyöt, ami ilyenkor tényleg jó.
6/7 anonim válasza:
hasmenéssel én voltam dokinál és tejmentes diétát javasolt.
lehet kapni gyógyszertárban recept nélkül valamilyen port, amiből italt kell csinálni. A nevét sajna elfelejtettem, de gyógyszertárba megmondják. Ha nem múlik azért doki
7/7 anonim válasza:
Hogy van a kisfiad?Javult már valamennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!