Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek engednéd meg, hogy...

Kinek engednéd meg, hogy megfogja az újszülött babádat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pár hetes babára.Nagyszülők,testvérek,testvérek gyerekei,xy rokonság? Csak mert nem árt meg neki,ha agyon "dögönyözik" szegényt?
2011. júl. 26. 21:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%
Dehogy árt! Mindenkinek megengedtem, aki eljött látogatóba. A barátaimnak, a családomnak. Előtte persze alaposan kezet mostak és senki nem jött betegen. Semmi baja nem lesz a gyereknek, egyébként sokan meg sem fogják, csak megsimogatják vagy gyönyörködnek benne.
2011. júl. 26. 21:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Családtagoknak, akikben megbízok és nem kell féltenem pl hogy leejtik, betegen meg már csak nem látogat meg senki:D
2011. júl. 26. 21:54
 3/15 anonim ***** válasza:
35%

Mindenkinek, aki eljött hozzánk és a pici épp ébren volt. Nem féltem, hogy agyondögönyözik, mert bíztam annyira mindenki ítélőképességében, hogy tudja, mit lehet és mit nem. Egyébként: már az újszülött kistesót is megfoghatta a nagyobb gyerekem (akkor volt 3, ill. 2,5 éves), persze ülve, jól megtámasztva és ott voltam mellettük...

Hidd el, ha a pici ébren van, az, hogy valaki felveszi, nem árt... Egy picinek mindenki örül, örülnek, ha megfoghatják. A babád meg csak gazdagabb lesz azzal, ha soksn szeretik. A dajkálástól nem lesz baja :)

2011. júl. 26. 21:55
 4/15 A kérdező kommentje:
Mármint egy hetes a fiam,a nővérem lányai 14 és 9 évesek...
2011. júl. 26. 21:56
 5/15 anonim ***** válasza:
Figyelj, Szerintem ők is megfoghatják, persze, üljenek le, mutasd meg, hogy hogyan kell a babát fogni, stb. Nálunk a 4. baba kissé késői, a tesók az ő születésekor 16, 13 és 10 évesek voltak... bizony, ahogy haza jöttünk, ők is dajkálták, emelgették, sőt, volt, hogy a lányom (13 éves volt), tisztába is tette. persze, előtte megmutattam, mit és hogyan kell.
2011. júl. 26. 22:01
 6/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan odaadhatod a kezükbe, semmi baja nem lesz a kicsinek. A nagyobb lánynak főként, hisz ő már "nagy", csak mindkettőnek mutasd meg, hogyan kell fogni.
2011. júl. 26. 22:01
 7/15 anonim ***** válasza:
34%
Én nem engedtem megfogni senkinek,csak apának,meg a nagyiknak,pedig már 3 hetes,mostmár lehet dögönyözni,én eddig nem engedtem..szerintem picit az elején nyugodtság kell neki.én egy hetesen nem engedném,h kézről kézre járjon..az ,hogy megnézik,dumálnak neki,az ok,de fogni nem engedtem.
2011. júl. 26. 22:06
 8/15 anonim válasza:
55%
Hozzánk nem jöttek látogatók 2 hétig, csak a nagyszülők. Nekik engedtem. Senki nem dögönyözött, hanem dajkált. A párhetes manó olyan kis törékeny, senki nem akarja dögönyözni (szerintem).
2011. júl. 26. 22:15
 9/15 anonim ***** válasza:
2 hetesen jöttek tesómék, az akkor 3,5 és 5,5 éves unokaöcséimmel. A gyerkőcök is megfogták a fiamat, semmi baja nem lett tőle. Persze az ágyon ültek, és megmutattuk nekik, hogy kell, ott voltunk mellettük, de nagyon édesek voltak.
2011. júl. 26. 22:17
 10/15 anonim ***** válasza:
37%
Én ezért vettem pólyát:) így nem a gyereket tapizzák lényegében hanem a pólyát:)
2011. júl. 26. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!