Kinek engednéd meg, hogy megfogja az újszülött babádat?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pár hetes babára.Nagyszülők,testvérek,testvérek gyerekei,xy rokonság? Csak mert nem árt meg neki,ha agyon "dögönyözik" szegényt?2011. júl. 26. 21:49
1/15 anonim válasza:
Dehogy árt! Mindenkinek megengedtem, aki eljött látogatóba. A barátaimnak, a családomnak. Előtte persze alaposan kezet mostak és senki nem jött betegen. Semmi baja nem lesz a gyereknek, egyébként sokan meg sem fogják, csak megsimogatják vagy gyönyörködnek benne.
2/15 anonim válasza:
Családtagoknak, akikben megbízok és nem kell féltenem pl hogy leejtik, betegen meg már csak nem látogat meg senki:D
3/15 anonim válasza:
Mindenkinek, aki eljött hozzánk és a pici épp ébren volt. Nem féltem, hogy agyondögönyözik, mert bíztam annyira mindenki ítélőképességében, hogy tudja, mit lehet és mit nem. Egyébként: már az újszülött kistesót is megfoghatta a nagyobb gyerekem (akkor volt 3, ill. 2,5 éves), persze ülve, jól megtámasztva és ott voltam mellettük...
Hidd el, ha a pici ébren van, az, hogy valaki felveszi, nem árt... Egy picinek mindenki örül, örülnek, ha megfoghatják. A babád meg csak gazdagabb lesz azzal, ha soksn szeretik. A dajkálástól nem lesz baja :)
4/15 A kérdező kommentje:
Mármint egy hetes a fiam,a nővérem lányai 14 és 9 évesek...
2011. júl. 26. 21:56
5/15 anonim válasza:
Figyelj, Szerintem ők is megfoghatják, persze, üljenek le, mutasd meg, hogy hogyan kell a babát fogni, stb. Nálunk a 4. baba kissé késői, a tesók az ő születésekor 16, 13 és 10 évesek voltak... bizony, ahogy haza jöttünk, ők is dajkálták, emelgették, sőt, volt, hogy a lányom (13 éves volt), tisztába is tette. persze, előtte megmutattam, mit és hogyan kell.
6/15 anonim válasza:
Nyugodtan odaadhatod a kezükbe, semmi baja nem lesz a kicsinek. A nagyobb lánynak főként, hisz ő már "nagy", csak mindkettőnek mutasd meg, hogyan kell fogni.
7/15 anonim válasza:
Én nem engedtem megfogni senkinek,csak apának,meg a nagyiknak,pedig már 3 hetes,mostmár lehet dögönyözni,én eddig nem engedtem..szerintem picit az elején nyugodtság kell neki.én egy hetesen nem engedném,h kézről kézre járjon..az ,hogy megnézik,dumálnak neki,az ok,de fogni nem engedtem.
8/15 anonim válasza:
Hozzánk nem jöttek látogatók 2 hétig, csak a nagyszülők. Nekik engedtem. Senki nem dögönyözött, hanem dajkált. A párhetes manó olyan kis törékeny, senki nem akarja dögönyözni (szerintem).
9/15 anonim válasza:
2 hetesen jöttek tesómék, az akkor 3,5 és 5,5 éves unokaöcséimmel. A gyerkőcök is megfogták a fiamat, semmi baja nem lett tőle. Persze az ágyon ültek, és megmutattuk nekik, hogy kell, ott voltunk mellettük, de nagyon édesek voltak.
10/15 anonim válasza:
Én ezért vettem pólyát:) így nem a gyereket tapizzák lényegében hanem a pólyát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!