Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek engednéd meg, hogy...

Kinek engednéd meg, hogy megfogja az újszülött babádat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pár hetes babára.Nagyszülők,testvérek,testvérek gyerekei,xy rokonság? Csak mert nem árt meg neki,ha agyon "dögönyözik" szegényt?
2011. júl. 26. 21:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Nálunk már nagyobb volt a fiam, pár hónapos, mikor mindenáron közös fényképet akartak készíteni az unokákról. A fiamat az 5 éves unokatestvére fogta, persze édesek voltak, csak aztán a fiamnak elkezdett folyni a nyála a kislány karjára, az meg reflexszerűen elkapta a kezét és fújjolt, a fiam majdnem arccal a padlóra esett. Én ettől kezdve nem engedtem, hogy megfogják. (mármint a gyerekek)
2011. júl. 26. 22:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Én mindenkinek megengedtem, aki eljött meglátogatni. A sógornőm 7 és 9 éves lányainak is (természetesen felügyelet mellett, leültettük őket és úgy adtuk a kezükbe, segítve hogy hogyan tartsák), úgy meg voltak szeppenve, érezték, hogy ez most nem játékbaba és nagyon vigyáztak.

Amikor a legkisebbem született, 4 évesek voltak az ikreim, ők is megfoghatták a fent leírt módon.

2011. júl. 26. 22:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Bárkinek. Ha a lányok fogják, akkor legyél ott, és te is tartsd, esetleg tekerd a babaát egy plédbe. Úgy is ülve fogják majd.
2011. júl. 27. 08:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy hetesen nem azért, mert nem engedtem meg, de senki nem fogta meg. Kb. 3-4 hetesen a közeli rokonok fogták meg, pl. anyukám, de még ő is olyan ügyetlenül, könnyen el lehet felejteni, hogy kell egy ilyen picit fogni
2011. júl. 27. 08:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Két keresztlányunk van, 6 és 10 évesek. Naná, hogy ők is meg akarták fogni a kisbabát. Ezt úgy oldottuk, meg, hogy beletettük pólyába, beültettük a lányokat a fotelbe, és kezükbe adtuk a babát pólyástól úgy, hogy azért valaki a hátuk mögött segített nekik fogni. Nem volt belőle semmi baj. Egyébként nálam pl a kórházban is volt másik,épp a szülés előtt álló anyuka, aki kicsit mindig megdajkálta a kislányom :o)
2011. júl. 27. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!