Kinek engednéd meg, hogy megfogja az újszülött babádat?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pár hetes babára.Nagyszülők,testvérek,testvérek gyerekei,xy rokonság? Csak mert nem árt meg neki,ha agyon "dögönyözik" szegényt?2011. júl. 26. 21:49
11/15 anonim válasza:
Nálunk már nagyobb volt a fiam, pár hónapos, mikor mindenáron közös fényképet akartak készíteni az unokákról. A fiamat az 5 éves unokatestvére fogta, persze édesek voltak, csak aztán a fiamnak elkezdett folyni a nyála a kislány karjára, az meg reflexszerűen elkapta a kezét és fújjolt, a fiam majdnem arccal a padlóra esett. Én ettől kezdve nem engedtem, hogy megfogják. (mármint a gyerekek)
12/15 anonim válasza:
Én mindenkinek megengedtem, aki eljött meglátogatni. A sógornőm 7 és 9 éves lányainak is (természetesen felügyelet mellett, leültettük őket és úgy adtuk a kezükbe, segítve hogy hogyan tartsák), úgy meg voltak szeppenve, érezték, hogy ez most nem játékbaba és nagyon vigyáztak.
Amikor a legkisebbem született, 4 évesek voltak az ikreim, ők is megfoghatták a fent leírt módon.
13/15 anonim válasza:
Bárkinek. Ha a lányok fogják, akkor legyél ott, és te is tartsd, esetleg tekerd a babaát egy plédbe. Úgy is ülve fogják majd.
14/15 anonim válasza:
Egy hetesen nem azért, mert nem engedtem meg, de senki nem fogta meg. Kb. 3-4 hetesen a közeli rokonok fogták meg, pl. anyukám, de még ő is olyan ügyetlenül, könnyen el lehet felejteni, hogy kell egy ilyen picit fogni
15/15 anonim válasza:
Két keresztlányunk van, 6 és 10 évesek. Naná, hogy ők is meg akarták fogni a kisbabát. Ezt úgy oldottuk, meg, hogy beletettük pólyába, beültettük a lányokat a fotelbe, és kezükbe adtuk a babát pólyástól úgy, hogy azért valaki a hátuk mögött segített nekik fogni. Nem volt belőle semmi baj. Egyébként nálam pl a kórházban is volt másik,épp a szülés előtt álló anyuka, aki kicsit mindig megdajkálta a kislányom :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!