Miben hozzátok/hoztátok haza a picurt a kórházból?
Régen evidens volt, hogy pólyában hozzák haza a babát, mert ugye sokkal könnyebb benne megfogni a kis csöppséget. De ma már azt olvasom, hogy bébihordozóba, na és persze mózeskosárba. (a bébihordozót lehet használni újszülött kortól? csak azért, mert az nem dönthető vízszintesig)
Én a pólyára gondoltam.
Ti miben hoztátok/hozzátok haza?
Bele lehet rakni a hordozóba az újszülöttet. Nem egész nap lesz benne, csak amíg hazaértek a kórházból, annyit kibír bőven.
Vannak olyan mózesek, amiket be lehet kötni az autóba.
Nekünk hordozónk volt.
Ha szeretnél is használni pólyát, viszont hordozót vesztek, azt az 1-2 órát kibírja a baba és te is pólya nélkül.
Én juliusban fogom, és hordozoban, azt bekötöm a kocsiba közel lakunk, nem lesz benne kb csak egy fél orát..
32
Én pólyában hoztam haza.Nagyon örültek a kórházba,azt mondták,végre póóó-lyyyaa,annyira szépek,igazi babák benne.
Én nagyon örültem neki,régimódi vagy nem,ma sem hoznám haza másba,bár sokan úgy néztek rám,mint egy UFÓ-ra..
Babahordozóban hoztuk haza, mi ásban hoztuk volna teljesen egyértelmű volt, hiszen beraktuk a kocsiba.
Nem értem a kérdést, te a kezedben fogod fogni, vagy gyalog mentek haza?
10 évea fiamat is hordozóban hoztunk haza.
előz
Nekem egyik gyereknél sem volt mózeskosár, se mózeskosaras babakocsi, csak sima víszintesig dönthető.
Ha autóval viszed haza,akkor kötelező vagy a hordozó-ugye amibe pólyástól nem lehet bele tenni a babát-vagy a beköthető mózeskosár.nekem hordozóm van.
viszont van 3 pólyánk is.az 1.időkben nagyon jó szolgálatot tett.könnyebben fogtam benne a babát,a babakocsit is ki tudtam vele bélelni.
Szia.
Mi polyaban es hordozoban hoztuk haza. :) A polyat beleraktuk a hordozoba es ugy raktuk be a kocsiba. Azon hogy szabad-e ilyen picurt hordozoba tenni enis dillemazom, hiszen az nem egyenes es igy a feneken ul. En nem nagyon rakom itthon olyanba csak ha nagyon nagyon sir es mar nem birom olbe fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!