Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miben hozzátok/hoztátok haza...

Miben hozzátok/hoztátok haza a picurt a kórházból?

Figyelt kérdés

Régen evidens volt, hogy pólyában hozzák haza a babát, mert ugye sokkal könnyebb benne megfogni a kis csöppséget. De ma már azt olvasom, hogy bébihordozóba, na és persze mózeskosárba. (a bébihordozót lehet használni újszülött kortól? csak azért, mert az nem dönthető vízszintesig)

Én a pólyára gondoltam.

Ti miben hoztátok/hozzátok haza?

2010. máj. 31. 21:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%

Bele lehet rakni a hordozóba az újszülöttet. Nem egész nap lesz benne, csak amíg hazaértek a kórházból, annyit kibír bőven.

Vannak olyan mózesek, amiket be lehet kötni az autóba.

Nekünk hordozónk volt.

Ha szeretnél is használni pólyát, viszont hordozót vesztek, azt az 1-2 órát kibírja a baba és te is pólya nélkül.

2010. máj. 31. 21:22
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, van két hordozónk, és egy pólyánk. Mózes kosár nincs, de külön ezért nem tervezek venni.
2010. máj. 31. 21:26
 3/16 anonim ***** válasza:
70%

Én juliusban fogom, és hordozoban, azt bekötöm a kocsiba közel lakunk, nem lesz benne kb csak egy fél orát..

32

2010. máj. 31. 21:27
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi hordozóban hoztuk haza a babánkat.
2010. máj. 31. 21:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én pólyában hoztam haza.Nagyon örültek a kórházba,azt mondták,végre póóó-lyyyaa,annyira szépek,igazi babák benne.

Én nagyon örültem neki,régimódi vagy nem,ma sem hoznám haza másba,bár sokan úgy néztek rám,mint egy UFÓ-ra..

2010. máj. 31. 22:42
 6/16 anonim ***** válasza:
70%

Babahordozóban hoztuk haza, mi ásban hoztuk volna teljesen egyértelmű volt, hiszen beraktuk a kocsiba.

Nem értem a kérdést, te a kezedben fogod fogni, vagy gyalog mentek haza?

10 évea fiamat is hordozóban hoztunk haza.

2010. jún. 1. 00:44
 7/16 anonim ***** válasza:
86%

előz

Nekem egyik gyereknél sem volt mózeskosár, se mózeskosaras babakocsi, csak sima víszintesig dönthető.

2010. jún. 1. 00:46
 8/16 anonim ***** válasza:
63%

Ha autóval viszed haza,akkor kötelező vagy a hordozó-ugye amibe pólyástól nem lehet bele tenni a babát-vagy a beköthető mózeskosár.nekem hordozóm van.

viszont van 3 pólyánk is.az 1.időkben nagyon jó szolgálatot tett.könnyebben fogtam benne a babát,a babakocsit is ki tudtam vele bélelni.

2010. jún. 1. 05:31
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Mi polyaban es hordozoban hoztuk haza. :) A polyat beleraktuk a hordozoba es ugy raktuk be a kocsiba. Azon hogy szabad-e ilyen picurt hordozoba tenni enis dillemazom, hiszen az nem egyenes es igy a feneken ul. En nem nagyon rakom itthon olyanba csak ha nagyon nagyon sir es mar nem birom olbe fogni.

2010. jún. 1. 05:47
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Autóval fogjuk hazahozni. Ezek szerint nem lehet pólyában úgy, hogy fogom a kezemben a hátsó ülésen? Nem tudom erre milyen szabály vonatkozik. Gondolom, ahogy írtátok is, azalatt a félóra alatt csak nem lesz semmi baja a babának, amíg a hordozóban van.
2010. jún. 1. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!