Kismamik, Anyukák! Vetetek pólyát a kórházból való hazahozatalra vagy csak simán hordozóba hoztátok haza a bébit?
Figyelt kérdés
Nekem most többen azt mondták,hogy kéne pólya?!
34+4hetes kismama
2010. dec. 27. 10:49
1/8 anonim válasza:
Hát az a helyzet, hogy nem tudod bekötni a hordozóba, ha pólyába teszed!!!Ha persze közel laktok és nem kocsival jöttök haza, hanem babakocsival, akkor jó a pólya.Lehet jól jön otthon a pólya, de én nem érzem benne a babákat, nekem nem ad elég biztonságérzetet!
2/8 anonim válasza:
Mi hordozóba bundazsákba hoztuk haza a lányom ,volt pólyánk de soha nem használtuk .
3/8 anonim válasza:
Szia!Mi vettünk pólyát de azt itthon akarom majd használni.A babát hordozóban hozzuk majd haza és ahhoz overált vettünk.
36hkm
4/8 anonim válasza:
Felesleges. Abban nem tudod bekötni a gyereket a hordozóba, hamar kinövi, 1 hónaposan már kicsi lesz:) inkább 1 szép plédet vegyél amit sokáig tud használni
5/8 anonim válasza:
Én nem vettem pólyát, abban nem lehet bekötni a kocsiba. Sok gyógytornász még ellenzi is a pólya használatát, ugyanis az gátolja a picik mozgását és így a mozgásfejlődést is.
7/8 anonim válasza:
En sem hasznaltam polyat soha. Teljesen megvoltunk nelkule, a lanyomat semmilyen hatrany nem erte emiatt. Es igazuk van a tobbieknek, fontosabb a baba biztonsaga, tehat az autosules/hordozoka, mert be kell kotni, amit polyastul nem lehet.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azt hiszem kihagyjuk a pólyát :).
2010. dec. 29. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!