Miben hozzátok/hoztátok haza a picurt a kórházból?
Régen evidens volt, hogy pólyában hozzák haza a babát, mert ugye sokkal könnyebb benne megfogni a kis csöppséget. De ma már azt olvasom, hogy bébihordozóba, na és persze mózeskosárba. (a bébihordozót lehet használni újszülött kortól? csak azért, mert az nem dönthető vízszintesig)
Én a pólyára gondoltam.
Ti miben hoztátok/hozzátok haza?
Kötelező a hordozó vagy a beköthető mózes!
Eszedbe se jusson a kezedben tartani a babádat a hátsó ülésen! 1 perc alatt is érhet titeket baleset!
Mindenképpen kösd be!!! Addig kibírja pólya nélkül!
Hordozóban hoztuk haza.
Szép a pólya (nekünk is van), de nem véd a balesetektől. Tömegközlekedésre megfelelő.
Autóban beköthető hordozót, vagy mózest használjatok.
NA meg ennek hiányában büntet a rendőr is.
Egyébként ha a hordozó nagyon mély, egy kispléd vagy törölköző összehajtva jó szolgálatot tesz a kicsi popsija alatt (nem nyeklik ketté szegény gyerek).
Nekünk bevált így.
Szia!Mindenképpen hordozóban hozd haza.Ha csak fél órára is laktok a kórháztól, a baj egyszer esik, és ez a te felelősséged!!!!!!!
Nem biztos, hogy a Ti hibátokból fog történni baleset, más is belétek mehet.Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de én biztosan NEM MERNÉM MEGCSINÁLNI!!!!!
37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!