Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem akar már jönni?...

Miért nem akar már jönni? 40+2 hetes vagyok. Hetek óta vannak jóslóim, van úgy, hogy naphosszat görcsölök is, de mérhető fájásaim maximum egy órán keresztül vannak, aztán huss.

Figyelt kérdés
Minden nap sétálok vagy egy órát, a lakás kétszintes, így napközben lépcsőn járkálok fel-le a konyhából a hálóba. Mégsem történik semmi. Iszom a málnalevél teát is. Doki nagyon megijesztett, mert kívülről mérték minden héten a hasam, és az elmúlt hétben 3cm-t összement. Egyből küldtek ultrahangra, ahol kiderült, hogy már annyira lent van és nem ment össze, sőt még csak nem is kicsi kisfiú. De akkor miért nem jön már? Minden pillatban várom, türelmetlen vagyok.
2009. febr. 26. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Kitartás! Meg fog érkezni hamarosan! Én 6 napot hordtam túl és bár addig mindig azt mondtam, még szeretnék terhes lenni kb. fél évig, amikor a 40. hetet betöltöttem, már nagyon érdekelt, hogy mi lesz már... Az utolsó héten már napi 1 liter teát ittam, sétáltam 1 órát a párommal, sőt, még szőnyeget pucolni is nekiálltam, négykézláb, kefével. szombatra voltam kiírva, hétfőn még zárva volt a méhszáj, szerdán már 1 ujjnyi, pénteken már bő 2 ujjnyi, és végre felküldtek a szülőszobára. Nem volt fájásom, még jósló sem, magzatvizem sem folyt el, semmit nem éreztem azon kívül, hogy sűrűn keményedett a pocakom. Így infúzióval indították a szülést. Pénteken délután már a karomban fogtam a lurkómat!

Türelem, nem fog bent maradni!:)

Könnyű és gyors szülést kívánok!

2009. febr. 26. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne légy, addig élvezd, amíg egyben vagytok:-) Pihenj, olvass, csináld meg amit meg szeretnél, mert utána más lesz az élet.

Én is túlhordtam 8 napot, de nekem nagyon jó volt. Mindenki türelmetlen volt, csak én nem:-) Nekem jó volt egyben, szerettem:-)

Hidd el, babád tudja mikor kell jönnnie. Ha készen áll, jelentkezni fog:-)

Könnyű szülést kívánok:-)

2009. febr. 26. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem indították a 41. héten, élvezd még ki az utolsó napokat,aludj,olvass,pihenj,relaxálj és simogasd sokat a pocidat,képzeld el hogy fog majd kinénzi,beszéld meg vele milyen lesz majd a szülés. Ne sürgesd,tudja mikor kell indulnia. Lassíts és jó pihenést és babavárást még az utolsó napokra (vagy órákra?!) :D
2009. febr. 26. 10:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megnyugtattatok, és köszönöm a jókívánságokat is!
2009. febr. 26. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A jóslóim jöttek-mentek,soha sem voltak valami erősek.A méhszájam 1.5 ujjnyit volt nyitva 2-3 napot.

40+2-HÉTFŐ-elmentem ctg-re,ami ugye szintén semmit sem mutatott,aznap komplett lakástakaritás.

Este 10óra felé elkezdett folyni a magzatvíz,irány a korház,felvettek,ott éjszakáztam,majd másnap reggel teljesen elfolyt a vizem,d.u.-ra meglett a babám!

Tehát ilyenkor már kiszámithatatlan,lehet,h pár órán belül már indulnod kell!

Könnyű szülést és egy egészséges,gyönyörű babócát kívánok neked!

9hós kislány anyukája

2009. febr. 26. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

szia 41+3 napos vagyok, es mar nagyon elkeseredett. A babam nem akar kijonni. Ugyan azt csinalom amit te. A laksa ketszintes, maszkalok egesz nap. Ket centire nyitva vagyok. A fiamat nem erdekli. O jol elvan bent. Holnap kell befekudnom es meg is inditjak azonnal. Mondtam en a kicsi fiamnak, hogy van meg egy napja hogy magatol kijojjon, de szerinted hallgat ram :) Jol erzi magat bent, boldogan ficankol, es kielvez minden pillanatot.

Ne aggodj hamarosan kibujik, vagy igy vagy ugy. :)

Boldog babavarast es konnyu gyors szulest

2009. febr. 26. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:

nyugi. kitartás. azt mondják, még repülő sem maradt fenn az égen, egyszer az is leszál :)))))

én örülnék, ha még a helyedben lennék.

2009. febr. 26. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!