Miért nem akar már jönni? 40+2 hetes vagyok. Hetek óta vannak jóslóim, van úgy, hogy naphosszat görcsölök is, de mérhető fájásaim maximum egy órán keresztül vannak, aztán huss.
Kitartás! Meg fog érkezni hamarosan! Én 6 napot hordtam túl és bár addig mindig azt mondtam, még szeretnék terhes lenni kb. fél évig, amikor a 40. hetet betöltöttem, már nagyon érdekelt, hogy mi lesz már... Az utolsó héten már napi 1 liter teát ittam, sétáltam 1 órát a párommal, sőt, még szőnyeget pucolni is nekiálltam, négykézláb, kefével. szombatra voltam kiírva, hétfőn még zárva volt a méhszáj, szerdán már 1 ujjnyi, pénteken már bő 2 ujjnyi, és végre felküldtek a szülőszobára. Nem volt fájásom, még jósló sem, magzatvizem sem folyt el, semmit nem éreztem azon kívül, hogy sűrűn keményedett a pocakom. Így infúzióval indították a szülést. Pénteken délután már a karomban fogtam a lurkómat!
Türelem, nem fog bent maradni!:)
Könnyű és gyors szülést kívánok!
Ne légy, addig élvezd, amíg egyben vagytok:-) Pihenj, olvass, csináld meg amit meg szeretnél, mert utána más lesz az élet.
Én is túlhordtam 8 napot, de nekem nagyon jó volt. Mindenki türelmetlen volt, csak én nem:-) Nekem jó volt egyben, szerettem:-)
Hidd el, babád tudja mikor kell jönnnie. Ha készen áll, jelentkezni fog:-)
Könnyű szülést kívánok:-)
Szia!
A jóslóim jöttek-mentek,soha sem voltak valami erősek.A méhszájam 1.5 ujjnyit volt nyitva 2-3 napot.
40+2-HÉTFŐ-elmentem ctg-re,ami ugye szintén semmit sem mutatott,aznap komplett lakástakaritás.
Este 10óra felé elkezdett folyni a magzatvíz,irány a korház,felvettek,ott éjszakáztam,majd másnap reggel teljesen elfolyt a vizem,d.u.-ra meglett a babám!
Tehát ilyenkor már kiszámithatatlan,lehet,h pár órán belül már indulnod kell!
Könnyű szülést és egy egészséges,gyönyörű babócát kívánok neked!
9hós kislány anyukája
szia 41+3 napos vagyok, es mar nagyon elkeseredett. A babam nem akar kijonni. Ugyan azt csinalom amit te. A laksa ketszintes, maszkalok egesz nap. Ket centire nyitva vagyok. A fiamat nem erdekli. O jol elvan bent. Holnap kell befekudnom es meg is inditjak azonnal. Mondtam en a kicsi fiamnak, hogy van meg egy napja hogy magatol kijojjon, de szerinted hallgat ram :) Jol erzi magat bent, boldogan ficankol, es kielvez minden pillanatot.
Ne aggodj hamarosan kibujik, vagy igy vagy ugy. :)
Boldog babavarast es konnyu gyors szulest
nyugi. kitartás. azt mondják, még repülő sem maradt fenn az égen, egyszer az is leszál :)))))
én örülnék, ha még a helyedben lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!