Aki kicsi gyerek (értsd másfél év v. az alatti, tehát cipelni is kellett) után rohangált naphosszat az korábban szült?
Kicsit félek, hogy egész nap motorozó/rohangászó gyerek után loholva, cipekedve, alig pihenve nem fogok-e idő előtt szülni.
Állítólag már most leszállt a hasam (33.hét) :((((((
Én is ettől tartok de bízom benne hogy nem lesz kora baba bár az én hasam még nincs lent.
20 hónapos kisfiú anyukája és 33 hetes kismama
szia
nekem 19 hónap van a lányaim között. Segítségem nem volt, mert apa is minden nap este 8-9ig dolgozik/dolgozott.
Mivel az első babámat 2 héttel túlhordtam, én reménykedtem, hogy ahamarabb jön mint a nővére.
Karácsony utánra voltam kiírva 2 nappal. Bevásároltam az ünnepekre, elkezdtem sütögetni, végig rohangáltam az ünnepet (rokonok, barátok stb. ) 5-7 fogásos menüket főztem, de semmi. Január 2án fektettek be túlhordással. Január 11én 16 nap túlhordásnál indították.
Nem! Véleményem szerint nincs összefüggés, nekem 16 hónap van a két lányom között, én úszni hordtam, tornáztam heti 3 szor, heti kétszer foglalkozásoka vittem gyerkek közé, rohantam utána egész álló nap, ő nem volt egy nyogudt gyermek:) Hóban havat lapátoltam és elakadt autót toltam, ezért ki merem állítani a válaszom nem:):):) De én bírom a strapát,mindenki maga érzi, ha téged megerőltet asok lótás futás inkább pihenj az egészség mindennél fontosabb!
Boldog babavárást!
2 kislány anyucija
sztem alkatfüggő, ha a méhszáj stramm, akkor nem lesz semmi gond... de mindenki maga érzi, hogy mennyit bír.
nálunk 17 hónap van a kölkök között ( a nagy ma 2 éves XD), nekem sincs segítségem.
A 6.-on lakunk, a lift 2x annyit rossz mint jó, közbeesett egy lakásátalakítás, és hát a lányom igazi többemberes energiagombóc baba, a védőnő mindig kérdezi is, hogy hogy bírom, ő ilyen minitornádóval nagyon régóta nem találkozott a praxisában... szóval én is cipekedtem-rohangáltam sb eleget egész végig. és én is féltem a koraszüléstől, mivel a nagyobb is 36+5-re született, és most a másodiknál is veszélyeztetett voltam. De annak ellenére, hogy a 35.héten elment a nyákdugóm és leszállt a hasam, csak a 39.héten született meg a kisfiam. pedig mindenki azt jósolta hogy nem húzzuk ki eddig...
nyugi, minden rendben lesz nálatok is!
Hű, megnyugtattak a válaszok!
Utolsónak: Boldog szülinapot a nagynak! :DDD
a fiaim között 19hónap van.az elsőt 40+2hétre szültem,a másodikat 41+2hétre indították.
szóval nem.pedig nekem sem volt segítség,mert apa külföldön dolgozik,a nagy még előszeretettel cipeltette magát.
szóval ne aggódj.
Amikor kezdtem a terhességet, a fiam akkor volt 1 éves. Amikor szültem, na add hozzá a terhességi időt:)
nekem a 9. héten 1111 lett a méhnyakam... ettől függetlenül nem pihentem semmit egész terhesség alatt. Sajnos nem tehettem, nem volt rá lehetőségem. Riogattak is mindenfélével, de így is a 42. hét elején indították a szülést.
Nyugi és kitartás!!!
Még annyit, hogy családi ház 3. szintjén lakunk, és naponta többször megjártam a lépcsőket vagy a gyerekkel az ölemben, vagy a bevásárló cuccokal megpakolva. Lent az udvaron meg rohangált, motorozott, csetlett botlott...
Szia.
Fiam mellet egy nap,kb 3 szor futom le a maratont.A mai napig.
13 hónap van a gyerekeim közt,és Én is 1 hetet ráhúztam.
Énis tartottam a koraszüléstől,de szerintem sem függ össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!