Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki kicsi gyerek (értsd...

Aki kicsi gyerek (értsd másfél év v. az alatti, tehát cipelni is kellett) után rohangált naphosszat az korábban szült?

Figyelt kérdés

Kicsit félek, hogy egész nap motorozó/rohangászó gyerek után loholva, cipekedve, alig pihenve nem fogok-e idő előtt szülni.

Állítólag már most leszállt a hasam (33.hét) :((((((

2010. szept. 14. 20:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én is ettől tartok de bízom benne hogy nem lesz kora baba bár az én hasam még nincs lent.

20 hónapos kisfiú anyukája és 33 hetes kismama

2010. szept. 14. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:

szia

nekem 19 hónap van a lányaim között. Segítségem nem volt, mert apa is minden nap este 8-9ig dolgozik/dolgozott.

Mivel az első babámat 2 héttel túlhordtam, én reménykedtem, hogy ahamarabb jön mint a nővére.

Karácsony utánra voltam kiírva 2 nappal. Bevásároltam az ünnepekre, elkezdtem sütögetni, végig rohangáltam az ünnepet (rokonok, barátok stb. ) 5-7 fogásos menüket főztem, de semmi. Január 2án fektettek be túlhordással. Január 11én 16 nap túlhordásnál indították.

2010. szept. 14. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem! Véleményem szerint nincs összefüggés, nekem 16 hónap van a két lányom között, én úszni hordtam, tornáztam heti 3 szor, heti kétszer foglalkozásoka vittem gyerkek közé, rohantam utána egész álló nap, ő nem volt egy nyogudt gyermek:) Hóban havat lapátoltam és elakadt autót toltam, ezért ki merem állítani a válaszom nem:):):) De én bírom a strapát,mindenki maga érzi, ha téged megerőltet asok lótás futás inkább pihenj az egészség mindennél fontosabb!

Boldog babavárást!

2 kislány anyucija

2010. szept. 14. 20:42
 4/11 anonim ***** válasza:

sztem alkatfüggő, ha a méhszáj stramm, akkor nem lesz semmi gond... de mindenki maga érzi, hogy mennyit bír.

nálunk 17 hónap van a kölkök között ( a nagy ma 2 éves XD), nekem sincs segítségem.

A 6.-on lakunk, a lift 2x annyit rossz mint jó, közbeesett egy lakásátalakítás, és hát a lányom igazi többemberes energiagombóc baba, a védőnő mindig kérdezi is, hogy hogy bírom, ő ilyen minitornádóval nagyon régóta nem találkozott a praxisában... szóval én is cipekedtem-rohangáltam sb eleget egész végig. és én is féltem a koraszüléstől, mivel a nagyobb is 36+5-re született, és most a másodiknál is veszélyeztetett voltam. De annak ellenére, hogy a 35.héten elment a nyákdugóm és leszállt a hasam, csak a 39.héten született meg a kisfiam. pedig mindenki azt jósolta hogy nem húzzuk ki eddig...

nyugi, minden rendben lesz nálatok is!

2010. szept. 14. 20:53
 5/11 A kérdező kommentje:

Hű, megnyugtattak a válaszok!

Utolsónak: Boldog szülinapot a nagynak! :DDD

2010. szept. 14. 21:09
 6/11 anonim ***** válasza:

a fiaim között 19hónap van.az elsőt 40+2hétre szültem,a másodikat 41+2hétre indították.

szóval nem.pedig nekem sem volt segítség,mert apa külföldön dolgozik,a nagy még előszeretettel cipeltette magát.

szóval ne aggódj.

2010. szept. 14. 21:20
 7/11 anonim ***** válasza:
38 hetes vagyok és még egyben vagyunk, pedig a "nagy" egy sajtkukac :)
2010. szept. 14. 21:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Amikor kezdtem a terhességet, a fiam akkor volt 1 éves. Amikor szültem, na add hozzá a terhességi időt:)

nekem a 9. héten 1111 lett a méhnyakam... ettől függetlenül nem pihentem semmit egész terhesség alatt. Sajnos nem tehettem, nem volt rá lehetőségem. Riogattak is mindenfélével, de így is a 42. hét elején indították a szülést.

Nyugi és kitartás!!!

Még annyit, hogy családi ház 3. szintjén lakunk, és naponta többször megjártam a lépcsőket vagy a gyerekkel az ölemben, vagy a bevásárló cuccokal megpakolva. Lent az udvaron meg rohangált, motorozott, csetlett botlott...

2010. szept. 14. 23:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem, sőt egy héttel később indítva.
2010. szept. 15. 04:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia.

Fiam mellet egy nap,kb 3 szor futom le a maratont.A mai napig.

13 hónap van a gyerekeim közt,és Én is 1 hetet ráhúztam.

Énis tartottam a koraszüléstől,de szerintem sem függ össze.

2010. szept. 15. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!