Terheseg es magasvernyomas anglaiban mit tehetek?
Figyelt kérdés
londonban elek es nem tudom itt lehet e kerni a csaszart.A vernyomasom magas es felek termeszetesen szulni nem akarok agyverzest kapni!!Volt valaki hasonlo helyzetben?39hetes kismama vagyok a vernyomasom 140 es 157 kozott volt a legutobb.2011. márc. 29. 20:19
11/13 anonim válasza:
Én veszélyeztetett vagyok és 7 hónaposan inkább hazajöttem Angliából szülni,mert úgy éreztem nem figyelnek eléggé rám. Itthon bár a kórházak színvonala közel sincs az angolhoz,mégis itthon nagyobb biztonságban érzem magunkat. Bármikor fel tudom hívni az orvosomat, bemehetek hozzá a kórházba is, nekem ez sokat számít, kinnt még a sürgősségiről is elküldtek,mert nem véreztem, csak úgy szúrt belül ,hogy felállni alig bírtam. Ez nem volt elég ahhoz,hogy megvizsgáljanak.Ez az én történetem és úgy érzem jól döntöttem.
30km
12/13 anonim válasza:
Engem nem kuldtek el egyszer sem. Ket telefonszam is van, amit hivhatok. Korhaza valogatja. Otthon is talasz olyat, hogy elkuldenek, nem is egyet...
Kedves Kerdezo! Babazol azota? Mi volt?
13/13 anonim válasza:
Engem sem küldtek el soha. Volt hogy barnás folyásom volt, volt hogy fájt a hasam, volt hogy azt hittem folyik a magzatvíz, mindig vizsgáltak. Sőt, nekem nem tetszett hogy itt csak 2 uh van, én 2x előadtam a hattyú halálát hogy csináljanak uh-t, ez még az elején volt. Meg is csinálták. :) csak tudni akartam hogy rendesen méhen belül van e meg hasonlók. Mert ugye itt a 12 hetes az első...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!