Terheseg es magasvernyomas anglaiban mit tehetek?
Normál biztosítással szerintem nem lehet kérni.
Èn habár németországban élek itt csak néhány korházban lehet kérni. Szomszéd csajnak is magas volt a vérnyomása végig és simán megszült.
A magasvérnyomás vaszélyes de az nem mindegy a szülés idején milyen. Anyukámnak is extrém vérnyomása volt mindig is és még is megszült mindekettönket.
Az a vérnyomás amit írsz nem vészes, attól még nem kapsz agyvérzést. DE ha szülésre kerül a sor, mondd hogy nálad jellemzö a magas vérnyomás, és mérjék szülés közben. Ez orvosi kötelesség bárhol a világon megtenni föleg, ha tudnak erröl. Én is magas vérnyomásos vagyok, Ausztriában élek, és ezelött 5 évvel ,amikor az ikreimet vártam, ahogy felment a vérnyomásom rögtön vágtak. Igaz nekem 180/110 volt, de a 30. hétben megcsászároltak. Most is babót várok, és a terhesség alatt is napi 2x vérnyomás csökkentöt kapok, nagyon vigyáznak rám, de én szeretnék természetesen szülni ez által, meg is engedték,hogy megpróbáljam de folyamatosan mérnek majd szülés közben. Ha felugrik a várnyomás, ott nem mi döntünk-> irány az OP. Szorítok neked, és könnyü szülést kívánok.
egy 35 hetes km
Vegig merik a vernyomasod es ha ugy itelik, hogy tul magas megcsaszaroznak.
Vizben szultem, de a vizben is mertek.
1 eves kislany anyukaja angliabol
Nyugodj meg, figyelni fognak rád! Én 2 hónapja szültem itt Angliában, folyton a vérnyomásomat nézték és a ctg-re is rá voltam kötve hogy figyeljék a babát. Nézd meg hétfőnként a one born every minute-t a channel4-on és látni fogod hogy figyelnek a kismamákra. Tudom hogy félelmetes meg izgulsz de nyugi!
Sok szerencsét a szüléshez!
Hogy neztek meg, hogy kicsi-e a BABAD?
Csak a szokasos modszerrel, hogy megmerik a hasadat centivel?
Na a baratnomnek is ezt mondtak es 4600 grammos lett a kisfia.
Nekem meg azt mondtak, hogy hatalmas es csak 3380 grammos volt.
Ilyenen ne idegeskedj.
Vegig mernik majd a vernyomasod ha kered ha nem.
En kinzasnak ereztem a vizsgalatokat vajudas kozben.
Nezik a baba szivhangjat a vernyomasod es a lazad.
Egyszer elharaptam a lazmerot, mert mar nem volt eleg iudo a 2 fajas kozott a lazmaresre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!