Programozott császár - milyen esetben lehetséges?
Az persze világos, hogy akkor, hogy ha veszélyeztetett terhes az illető nő.
Én azonban arra lennék kíváncsi, lehet-e külön kérni a császármetszést a nőgyógyászomtól, amennyiben rettegek a szüléstől? Sajnos ezt a félelmemet pszichológus segítségével sem sikerült leküzdenem, a párommal azonban már egyre jobban vágyunk egy babára..
Negatív hozzászólásokat ne légyszi!
Szia!
Én császárral szültem, nagyon nem ajánlom!!! A vajúdásom reggel 7től este 6ig tartott, mivel nem haladt a szülés sehová megcsászároztak.
Az még hogy gerincérzéstelenítést kaptam egy dolog. Az egy másik hogy kikapták a babát és elszaladtak vele. De!!! Gondolom te a fájdalomtól félsz. Most figyelj!!! Másnap reggel mikor talpraállítottak azt hittem meghalok, azt hittem amíg élek egyenesen járni többet nem fogok. Ugyanis az összes izmot szétvágták, nyilván, plusz, belek kijöttek, amit ugyanúgy visszatenni nem lehet, és hát a későbbiekben nem kellemes. A tej sem úgy indult be a császárosoknak mint a rendes szülésen átesett nőknél, és a hasunk is jobban megmaradt... Úgyhogy félelem ide félelem oda én ha tehetném hüvelyi úton szülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!