Hogy van a programozott csaszar?
Nekem az első babámnál volt programozott császár, mert nem fordult be. 38 hetesen voltam a dokimnál, és kiírtuk az időpontot, pont a betöltött 39. hétre. (39+0) Előző nap már be kellett feküdnöm, azaz reggel 8ra mentem a kórházba (SOTE II). Volt ctg, uh aznap. Másnap reggel 8-9 között a szülésznő lekísért a vajúdóba, jött a dokim,megvizsgált, mondta, hogy 10kor szabad a műtő. Kaptam infúziót, savlekötőt és ctg-re voltam kötve. Sajna nem indult meg előtt a lányom, pedig nagyon szerettem volna. Majd jött megint a dokim (párszor volt bent nálam), az anesztes doktornő is volt bent nálam, mondta hogy mi lesz majd, aztán jött a műtősfiú, felültem az ágyra meztelenül, letakartak, és vitt a műtőbe. Átültem a műtőasztalra, megkaptam a spinálist, majd megnézték hogy hat-e rendesen, utána kaptam katétert, és elkezdték a műtétet.
Amúgy nekem nagyon bensőséges volt, biztos azért, mert fogadott dokim volt, aki nagyon kedves volt és a többi "résztvevő" -szülésznő, anesztes...- mind nagyon aranyosak voltak, és pláne hogy első baba.
(a másodikat kevesebb mint másfél éven belül természetes úton szültem ugyan annál a dokimnál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!