Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj a lidocainos...

Mennyire fáj a lidocainos szuri beadása?

Figyelt kérdés
Mit érzel olyankor? Mert én EDA alatt kaptam és úgy nem éreztem semmit.
2011. márc. 25. 10:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Oke, nekem meg helyre kellett a gatmetszes varratat hozni, mert kollagentultermeles miatt vastag seb keletkezett. HAT fajt!
2011. márc. 25. 16:01
 12/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, pontosan erre voltam kivancsi. Es meddig faj? A szuri beadasa utan nem erzel semmit a mutetbol?
2011. márc. 25. 16:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Semmit sem erzel utana. Nekem ugyan nem kellett vagni a sebet, hanem a lidocain utan kaptam egy masik -szteroid tartalmu injekciot (ami segitett lebontani a megvastagodott sebet). Abbol a vilagon semmit sem ereztem. Sot utana sem ugy 2 napig. :)

Ahogy en tudom, a mutet nem feltetlenul tudja helyrehozni az ilyen kollagen tultermeleses kinovest, ugyanis a vagas ugyanugy vagas lesz, a varrat pedig ugyanugy varrat. Esetleg meg ronthat is a helyzeten. Nalad ugyanez a helyzet? Nekem a szteroid szuri helyrehozta 2 honap alatt. Azota minden oke odalenn.

2011. márc. 25. 21:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Nekem valami hamhid keletkezett ott, amit ki kell vagni, par perc az wgesz allitolag. Szteroidos kezelesrol nem hallottam, de szoptatok, igy ez kilove. Kicsit parazok a szuri miatt:) kerhetek gyors altatast hozza, de akkor egy napig nem lehet szoptatni. Kb. Mivel hasonlithato az erzes? Egy infuzio bekotesenel sokkal jobban faj?:)
2011. márc. 27. 15:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, azert nem lesz olyan rossz, mint maga a szules. A lidocain pedig gyakorlatilag azonnal kifejti a hatasat, igy a szuri is tenyleg csak masodperces problema. Csak ne parazz miatta. Minden jot kivanok.

Azert ird majd meg, hogy ment, es par honap mulva az eredmenyesseget is.

2011. márc. 27. 17:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Koszi szepen! Minden rendben egyelore, nem volt kellemes, az teny, de tul lehet elni:)
2011. márc. 30. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!