Mennyire fáj a lidocainos szuri beadása?
Semmit sem erzel utana. Nekem ugyan nem kellett vagni a sebet, hanem a lidocain utan kaptam egy masik -szteroid tartalmu injekciot (ami segitett lebontani a megvastagodott sebet). Abbol a vilagon semmit sem ereztem. Sot utana sem ugy 2 napig. :)
Ahogy en tudom, a mutet nem feltetlenul tudja helyrehozni az ilyen kollagen tultermeleses kinovest, ugyanis a vagas ugyanugy vagas lesz, a varrat pedig ugyanugy varrat. Esetleg meg ronthat is a helyzeten. Nalad ugyanez a helyzet? Nekem a szteroid szuri helyrehozta 2 honap alatt. Azota minden oke odalenn.
Nyugodj meg, azert nem lesz olyan rossz, mint maga a szules. A lidocain pedig gyakorlatilag azonnal kifejti a hatasat, igy a szuri is tenyleg csak masodperces problema. Csak ne parazz miatta. Minden jot kivanok.
Azert ird majd meg, hogy ment, es par honap mulva az eredmenyesseget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!