Mennyire fáj a lidocainos szuri beadása?
Figyelt kérdés
Mit érzel olyankor? Mert én EDA alatt kaptam és úgy nem éreztem semmit.2011. márc. 25. 10:37
2/16 anonim válasza:
Olyan, mint akármelyik másik szuri. Kellemetlen helyre adják, az biztos, de akkor még annyia zsibbadt odalann mindened, hogy szinte mindegy, mit is adnak :) 4x szültem, ez legyen a legkellemetlenebb az egészben :D
3/16 anonim válasza:
Lidocaint EDA előtt közvetlenül szúrnak, hogy ne érezd, amikor beledöfnek a gerincvelő köré.
Utána minek?
4/16 anonim válasza:
Hat elegge. De csak ugy 2 masodpercig. Csakhogy abbol a pokoli 2 sec-bol van vagy harom-negy, hogy korbe legyen erzestelenitve.
5/16 A kérdező kommentje:
Első 10:48 Nem az EDA előttire voltam kíváncsi, de ezt a kérdésből ki lehet következtetni szerintem:)
Köszi a válaszokat. Mert lesz egy műtétem és kíváncsi voltam mennyire fáj, ha lentre adják a szurit, mert ugye szüléskor én nem éreztem. Ezek szerint fáj...
2011. márc. 25. 10:58
6/16 anonim válasza:
Masodik 10:48-as vagyok. Ki lehet azert birni. Nekem is adtak oda, es ha jol emlekszem, akkor akartam leugrani az agyrol, amikor az alkoholos torlest csinaltak a fertotleniteshez. :)
7/16 A kérdező kommentje:
Hát igen:) Én az EDA előtti szurinál húztam el a hátam mindig, amint hozzám értek a tűvel:) Aztán a gátsebnál már nem éreztem. Biztos ijesztő lesz:) Pedig bírom a szurit és a vérvételt, csak ott lent annyira érzékeny az ember...
2011. márc. 25. 11:34
8/16 anonim válasza:
Én nem kaptam EDA-t, és egyáltalán nem éreztem a szurikat, pedig kaptam párat, hogy körbelőjék:)
Láttam, hogy csinál valamit, de érezni semmit nem éreztem.
9/16 anonim válasza:
Én fájdalomcsillapítás nélkül szültem, az az egy szuri volt gátmetszés elött. Azt sem tudom mikor adták be, nem éreztem semmit.
10/16 anonim válasza:
Bocsi,hogy off egy kicsit,de kb. hova adják be?Csípő,vagy deréktájra?Kb. hány centire a fenekedtől?
Köszi annak,aki válaszol!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!