Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki az elmult 4hónapban szült...

Aki az elmult 4hónapban szült Nagykanizsán, ügyeletes orvosnál kinél és hogy volt vele megelégedve? És adtatok-pénzt neki?

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit előbb, 5 hónapja szültem. Én teljesen elégedett voltam, és varratszedésnél adtam pénzt.
2009. febr. 24. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
3és fél hónapja szültem,ügyeletes dokinál,mivel nem fogadtam orvost.Én két nővér viselkedésén kívül mindennel meg voltam elégedve.Én is a varratszedésnél adtam pénzt.
2009. febr. 24. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok újból. Most olvasom, hogy azt is kérdezted kinél! Nekem SOS császárom volt, a főorvos Úr műtött.

Majdnem két hétig voltam bennt, mindegyik orvossal találkoztam. Úgy voltam már vele, hogy teljesen mindegy kinél szülök, mindegyikük nagyon normális volt. Én a nővérekkel is elégedett voltam. Nekik ajándékkosarat vittünk.

Az idő alatt amíg én bennt voltam, csak egy csajszi nem volt megelégedve az ügyeletes orvossal akinél szült.

Ha lenne privát kérdésed írj nyugodtan!

Könnyű szülést kívánok!

2009. febr. 24. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:
A második vagyok!Én is csak most olvastam,hogy azt is kérdezted,hogy kinél szültünk.Én a Zsiraynál szültem,és maximálisan meg voltam vele elégedve,és a szülésznő egy angyal volt.Nekem is nyugodtan írhatsz privit,ha gondolod!
2009. febr. 24. 17:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat arik vagytok.Jó babázást kivánok Nektek.
2009. febr. 24. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!