Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent Imréből tudtok szülésznő...

Szent Imréből tudtok szülésznőt ajánlani?

Figyelt kérdés

Augusztusra keresek szülésznőt.

Mennyit kérnek mostanság?

Esetleg priviben várom elérhetőségeiket.

Köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 23. 17:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én a Szent Imrében fogom szülni a második babámat is, volt és lesz is szülésznőm.

Csizmadia Erika

Fogadott orvosod van? mert általában párban dolgoznak, és a dokid ajánlj szülésznőt, akivel együtt szeret dolgozni.

2011. márc. 23. 18:57
 2/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Nincs fogadott orvosom.

Az első kettőnél volt, de nem igazán voltam megelégedve vele. A Szent Imrében szültem mind a kétszer. Most úgy gondoltam, hogy csak szülésznőt keresek.

Érden lakom. Itt van magánrendelője Varsányi Antalnak, tegnap írtam neki, hogy mondja meg mennyi a terhesgondozás és a szülés. A terhesgondozásra 10.000/alkalmat írt, a szülésre pedig semmit.

Még nagyon gondolkozom rajta, mert most nincs annyi pénzem, hogy százezreket fizessek.

Neked ki az orvosod? Mennyit kér?

2011. márc. 24. 07:01
 3/13 anonim ***** válasza:

szia!

én Vass Gabival szültem. angyon megszerettük! biztos, hogy őt fogom megkérni a kistesóknál is. volt orvosom is, nagyon rendes volt, de rajta éreztem, hogy pénzéhes, őt már 2.nál nem fogom felkérni.

ha a dokid nem kér pénzt szülésért, akkor kirakatba kéne tenni! nem jellemző manapság. (nem lehet, hogy úgy értette, hogy szülésért amennyit gondolsz, annyit fizess neki?)

tesóm Molnár Gabival szültm ő nagyon dicséri.

amíg vajúdtam Kondor Kata is vigyázott rám, ő is fantaszikusan rendes volt.

2011. márc. 24. 14:29
 4/13 anonim ***** válasza:

Kondor Kata!!

és Nyíregyháziné Kecskeméti Vera

Én náluk szültem dokim volt - egyszer az egyikőjük, másszor a másikójuk volt az ügyeletes- de fantasztikusan aranyosak kedvesek voltak- a mai napig hálás szívvel, szeretettel gondolok rájuk.

harmadszorra asszem én is csak a Katát kérném fel- dokit nem.

2011. márc. 24. 16:01
 5/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm az infókat!

Eltudnátok küldeni Nekem priviben az elérhetőségüket?

Köszönöm!

2011. márc. 25. 16:11
 6/13 anonim ***** válasza:
2011. márc. 26. 15:00
 7/13 anonim ***** válasza:

Vass Gabi itt tartja a felkészítést:

[link]

2011. márc. 26. 15:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én ott szültem,igaz dokival,de az ügyeletes szülésznővel.Isteni aranyos volt:) Fanta Zsuzsa,elérhetőséget nem tudok..
2011. márc. 29. 11:37
 9/13 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy minél hamarabb keresd őket, Kondor Katának lehet, hogy augusztusra már nem lesz helye...
2011. márc. 29. 11:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Én 2 hete szültem ügyeletes szülésznővel és dokival is. Mindkettővel teljesen megvoltam elégedve. Ha fizettem volna, akkor sem lehettek volna normálisabbak!!! A szülésznőm neve Tóth Irén, nagyon nagyon ajánlom!!!!
2011. márc. 29. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!