Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vizsgálat utáni barnázás? SOS

Vizsgálat utáni barnázás? SOS

Figyelt kérdés
Most voltam elsőnek magzatvíz vizsgálaton, mára vagyok kiírva. A doki kérdezte, hogy szeretnék-e már megszülni, nagy a baba is, 4200gr. A vizsgálat fáj, és amióta hazajöttem barnázok és nagyon keményedik a hasam, görcsöl is, derekam is fáj. Azt mondta a méhszáj zárt. Lehet ebből hamarosan szülni szerintetek, vagy túlhordom? Köszi
2011. márc. 23. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Hááát.. szerintem a doki kicsit rásegített.. Szerintem hamarosn szülni fogsz :) Minden jót! Mérd az időt, ha rendszeresek a görcsök, készülhetsz! Könnyű szülést!
2011. márc. 23. 11:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Én így voltam, ahogy te is. S a baba csak nem akart jönni. Végül az egyik vizsgálaton kiderült, hogy már zavaros a magzatvíz, így megindították a szülést. Ez 40 hét 3 naposan történt. S sajnos császár lett a vége, mert a testem nem akarta szerintem még a szülést...

Amúgy a 38 héttől kezdve barnázgattam a vizsgálatok után. De zárt voltam végig.

Nekem azt mondták szülés előtt, hogy 4 kilós lesz a lányom, végül 3300 grammal született.

Szerintem túlhordod, de nem lehet tudni mennyivel. Lehet, hogy csak 1 nappal. :)

Innentől kezdve már bármikor jöhet a picur.

2011. márc. 23. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Engem a 40-ik héten vizsgáltak meg így. Volt barnázás, meg minden más... és a 42-ik héten sikerült a picurt megszülni.

Reménykedtem, hogy na most rásegítenek! Magzatvízvétel is volt két naponta, akkor is reménykedtem...... és végül magzatburkot repesztettek..

2011. márc. 23. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!