Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pénteken volt rákszűrésem és...

Pénteken volt rákszűrésem és hüvelyi uh. Ma vagyok 6 hetes terhes és a vizsgálat óta van egy kis barnázás. Akinek volt már ilyen, hány napig tartott?

Figyelt kérdés
Nem múlt el, így visszamentem az ambulanciára.Hasi uh-n azt mondta minden rendben,hétvégén nőtt 3mm-t a petezsák,már 18mm,de mégis a kód amit ráírt fenyegető vetélés jelent..A doki azt mondta ne menjek dolgozni,feküdjek,szedjek femibiont és napi 4db Magne b6-ot.Ez elég lehet?
2010. febr. 22. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Elég, ne aggódj. Én is barnáztam egy hétig, semmit nem szdtem rá, még csak nem is pihentem, a munkám is elég hajtós volt, és nem volt semmi gond. Mire elmentem dokihoz elmúlt, úgyhogy akkor má nem is írt fel rá semmit. Persze ez én vagyok, és hallottam olyanról, akinek ez tényleg bajt jelentett, viszont a te esetedben szerintem ez a rákszűrés eredménye. Ilyenkor vérbővebbek a szervek, és meg lett piszkálva, attól vérezhet picit.Mástól is hallottam már, hogy a rákszűrés után barnázott. De ha szeded azokat a bogyókat, meg pihensz, nem lehet semmi gond.

Boldog babavárást!

2010. febr. 22. 23:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem is volt barnázásom az ötödik héten és szintén fenyegető vetélést írtak a papíromra!

Én kaptam rá Utrogestan-t és nekem is szednem kellett a Magne B6-ot és kb. 11 hetes koromig szigorúan feküdnöm kellett.

Reméljük nem lesz semmi gond, csak tartsd be az orvos utasításait, mert ugyebár jobb félni, mint megijedni!

18hkm.

2010. febr. 23. 08:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,remélem nem lesz semmi gond.Fekszek szorgalmasan.:)
2010. febr. 23. 08:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is volt barnázás 6 hetesen, akkor MagneB6-ot kellet szednem. Kb.5 napig tartott, utánna 9 hetesen is elöjött, akkor már csak 2 napra. Nagyon rosszakat olvastam róla, de a dokim megnyugtatott, hogy nagy %-ban teljesen ártalmatlan. Ne idegeskedj, mert az viszont ártalmas. Nagyon boldog babavárást:) 18H Km
2010. febr. 23. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!