Pénteken volt rákszűrésem és hüvelyi uh. Ma vagyok 6 hetes terhes és a vizsgálat óta van egy kis barnázás. Akinek volt már ilyen, hány napig tartott?
Elég, ne aggódj. Én is barnáztam egy hétig, semmit nem szdtem rá, még csak nem is pihentem, a munkám is elég hajtós volt, és nem volt semmi gond. Mire elmentem dokihoz elmúlt, úgyhogy akkor má nem is írt fel rá semmit. Persze ez én vagyok, és hallottam olyanról, akinek ez tényleg bajt jelentett, viszont a te esetedben szerintem ez a rákszűrés eredménye. Ilyenkor vérbővebbek a szervek, és meg lett piszkálva, attól vérezhet picit.Mástól is hallottam már, hogy a rákszűrés után barnázott. De ha szeded azokat a bogyókat, meg pihensz, nem lehet semmi gond.
Boldog babavárást!
Szia. Nekem is volt barnázásom az ötödik héten és szintén fenyegető vetélést írtak a papíromra!
Én kaptam rá Utrogestan-t és nekem is szednem kellett a Magne B6-ot és kb. 11 hetes koromig szigorúan feküdnöm kellett.
Reméljük nem lesz semmi gond, csak tartsd be az orvos utasításait, mert ugyebár jobb félni, mint megijedni!
18hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!