Akik már szültek! Fogantatás napja, szülés időpontja?
Leírnátok nekem - csak ha tudjátok nagyjából - a fogantatás napját és a szülésetek időpontját?
Csak akinek természetes úton indult be a szülése!
Például:
Fogantatás napja: január 12-15.
Szülés időpontja: október 9.
Nem a várható időpont, nem a kiírt dátum érdekel, hanem az, hogy ténylegesen mennyi ideig tartott a terhességetek! Köszi!
Fogantatás: dec.13. (ez tuti)
Szülés: szept. 9. (8-ra voltam kiírva, aznap éjjel folyt el a víz, reggelre született meg Kismanó)
Második baba:
Fogantatás: dec.2. (ez is tuti:))
Még pocaklakó, így a szülésről nem tudok nyilatkozni.
Köszi a válaszokat nektek is!
Arra vagyok kíváncsi, hogy ténylegesen meddig volt odabent a baba. Vagyis mennyire 9 hónap az a bizonyos 9 hónap? Mert a mensitől való számolásnál sok lehet az eltérés...úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy aki nagyjából tudja a fogantatás pillanatát, az mikor szült.
S gondoltam most kicsit másképp kérdezek rá. Olyan sok kérdés volt már, hogy hány napra szültetek? Ez most más. :)
28 válaszból (az enyémet is beleszámolva) a következő átlag jött ki:
A baba 265,14 napig tartózkodik odabent. :)
Tehát, ha átlagolunk, akkor bizony kijön a nagykönyvben megírt 266 nap.
De amúgy nagyon nagy eltérés van a legtöbb és a legkevesebb ideig tartó terhesség között a válaszadók esetében:
A legtovább 288 napig volt a pocakban a baba, a legkevesebb pedig 250 nap volt. Ez majd' egy hónap különbség.
Mindössze 6 kismamának volt amúgy a 266 naphoz közeli "eredménye", de egyik sem volt pont 266 nap.
Köszi még egyszer a válaszokat!
Az eredményekből pedig tényleg kiderült számomra az az általánosság, hogy hiába keresek én logikát, a baba úgyis akkor jön, amikor akar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!