Szültem 2x és szeretnék leadni 10 kg. Milyen
zsírégetőt szedjek?
Figyelt kérdés
tudom a torna csodákra képes....
3 éves és másfél éves kisfiaink vannak. 75 kg vagyok és 65 re szeretnék újra lemenni. mindkét terhességemet 70 kg mal kezdtem, de a 65 volt a jó.
ki mit szedett, vagy milyen teát ivott vagy mit csinált hogy hamarabb lemenjenek a kilók?
csak az írjon aki szedett, ivott valamit és az bevállt neki!!!!
köszi
2011. márc. 21. 14:22
1/7 anonim válasza:
Bocs hogy nem írok csodaszert, csak annyit kérdeznék, hogy szoptatsz-e még, mert ha igen, akkor addig nem lenne jó ilyesmibe kezdeni. Ha meg már nem, akkor láss neki, ahogy jól esik/tudsz.
2011. márc. 21. 14:25
2/7 A kérdező kommentje:
tudom, hogy szoptatás és terhesség ideje alatt nem ajánlatos...
köszi
2011. márc. 21. 14:33
3/7 anonim válasza:
Én szűzteát iszom illetve Bio C.L.A.+ T-t szedek. Mellette lejárok edzeni esténként, és természetesen igyekszem odafigyelni a táplálkozásra. Nekem nagyon lassú a folyamat (lassan fél év alatt 8 kg), nehéz néha nem feladni. Remélem, nálad könnyebb és gyorsabb lesz. Én 89-ről indultam, 174 cm vagyok.
2011. márc. 21. 14:40
4/7 A kérdező kommentje:
köszi. a Szűzteára én is gondoltam. Nekünk van itthon kondigépünk és most akarunk venni egy szobabiciklit is mellé.
2011. márc. 21. 14:45
5/7 anonim válasza:
Semmilyet.
Egyszerűen nem eszel annyit+ ha van hozá akaraterőd mozogsz is.
Egy idő után hozzszoksz, hogy nem eszel annyit.
A teák csak arra jó, hohy hasmenést csinálnak, így persze lemegy 1-2 kiló, de ez becsapás.
Én most 63 kiló vagyok (170 cm), és 12 éve voltam utoljára ennyi, pár hét alatt lement kb 5 kiló.
Még akarok fogyni legalább 5 kilót.
2011. márc. 21. 16:32
6/7 anonim válasza:
előző
a 2 éves "kicsit" még szoptatom, ugyanúgy cicizik 2-3x
2011. márc. 21. 16:33
7/7 anonim válasza:
szia.Én a 90 naposat csinlom most 21 hósom mellett,nem nehéz (egy csomóan ellenzik)2 hónapnál tartok és 8 kiló ment le eddig.Már nem szoptatok 4 hónapja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!