Szedjek homeós bogyókat? Ha igen, mikor kezdjem és mennyit?
Olvastam a homeós bogyókról és kettőt találtam amit úgy gondolom jó lenne szedni.Az egyik a caulophyllum /méhszáj tágulást segít/ a másik urtica urens /tejserkentő/.Ma megkérdeztem a védőnőmet de annyit mondott ha akarom szedjem....hát ezzel nem lettem kisegítve így véleményt várnék ezekkel kapcsolatban.
Jobb ez a tejserkentő mint a laktoherb tea?
Amúgy 31 hetes vagyok :)
Tejserkentőt, csak ha megszültél és teát is csak akkor, bekövesedhet a mell, ha nincs, aki kiszívja!!!
Én is szedtem a 36. héttől a Caulophyllumot és a Cimicifuga-t 5 Ch-t, naponta 5-5 golyócskát. Amikor megszültem és osztályra kerültem, azonnal elkezdtem az Arnica 9 Ch-t, ez vérzéscsillapító. Nagy mennyiségű vérzés 2 napig volt! Az előző kettőt a szülés alatt is lehet szedni fél óránként felváltva, de nekem nem volt rá szükségem, mire bementem a kórházba, már 7 cm-re nyitva voltam. Használj otthon is pl. étkezések alkalmával labdát, és csak azon ülj! Használ!
Könnyű szülést!
Szia! Én is használtam ezeket, szülésnél is. Amúgy 36. héttől málnalevél teát is lehet inni.
Málnalevél tea: 36. héttől napi 2 csészével. Segít a tágulásban.
Caulophyllum CH5: 36. héttől 2x5 golyó. Ez a méhnyak izomzatának puhítására van, előkészíti a könnyebb vajúdást.
Cimicifuga CH5: ha elkezdődnek a fájások. Erősíti azokat.
Pulsatilla CH5: ha elfolyik a magzatvíz, de nincsenek fájások.
Az utolsó kettőt én majdnem végig szedtem szülés közben, azt hiszem fél óránként 5-5 golyót.
Én ezeket használtam, de szerintem kérdezd meg nyugodtan a dokidat és esetleg ha van szülésznődet!
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!