Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem túl korai még? Vannak...

Nem túl korai még? Vannak tapasztalatok? 5 hónapos a lányom szoptatok, nem védekezünk minél hamarabb szeretnénk kis tesót!

Figyelt kérdés
2009. febr. 21. 23:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
babám 3 hónapos és lehet épp ma gondoskodtunk neki az új tesóról:)
2009. febr. 22. 15:59
 12/15 anonim válasza:
100%
Helló. Az én babám 1 éves és 1 hónapos, és nagy örömünkre a héten tudtam meg, hogy terhes vagyok.(de már előbb is próbálkoztunk). Neki mertem vágni, mert a párom itthonról dolgozik, igy nagy segitség lesz.
2009. febr. 22. 22:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Én megkérdeztem a dokimat, hogy mi erről a véleménye. Azt mondta, hogy fél év kell a szervezetnek, hogy regenerálódjon, utána már bátran neki lehet vágni.

Viszont pszichológiai könyvekben olvastam, hogy az első 2 év a legfontosabb a kisgyermeknek, lehetőleg akkor csak rá kell figyelni, 2 éves kor alatt nagyon megviseli a nagyobbik testvért a kis konkurencia.

Egyébként én is ezen gondolkodom, mert nem tudok visszamenni dolgozni, errefelé nincs bölcsőde, szóval ha 2 éves kor alatt szülném meg a másodikat, akkor folytatólagosan kapnám a GYED-et (igaz kicsivel kevesebbet). Mi valahogy próbáljuk úgy beütemezni, hogy nagyjából 2 éves legyen az első, mire megjön a második.

2009. febr. 22. 22:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én tesó oldalról közelítem meg a választ. És lehet OFF lesz. Bocsi.

Közöttem és a bátyám között 16 hónap van. És ez iszonyat jó!!! Soha nem unatkoztam, mivel mindig volt nekem játszótárs. És (mivel a lányok érnek elöbb:P) egy idő után teljesen együtt gondolkodtunk. Nem a "kishúg" voltam, hanem a teljesen egyenrangú tesó!! Nem utolsó sorban együtt jártunk bulizni is és mindig vigyázott rám. A fiúhaverjai egyidősek voltak velünk, így anyunak nem kellett hogy főjjön a feje, hogy idősebb fiúkkal lógok.

Azóta felnőttünk, Ő vőlegény én feleség vagyok. Változatlanul lelkitársak vagyunk. És anniyra, hogy (teljesen véletlenül) egy nap lettünk eljegyezve (jó, náluk ő jegyzett el valakit;) és én is meg a menyasszonya is 2 hónap eltéréssel várunk kisbabát!!

Szóval, gyerkőc oldalról az a legjobb, minél hamarabb van tesó!

2009. febr. 23. 00:06
 15/15 anonim válasza:
Ha már most örülsz, hogy lesz majd még egy baba, hát igen ez az öröm csak megsokszorozódik. Bizz a testedben...:)
2009. febr. 23. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!