SEGíTSÉG FONTOS!? Gyermekszületés természetfeletti módon jackie mize
Figyelt kérdés
Ha valakinek meg van vagy tudja hol lehet letölteni kérlek segítsen. Én sajnos elég nehezen boldogulok letöltés terén, de ha valaki pár percet rászánna, hogy megkeresse nagyon hálás lennék és sok segítség lenne.2011. márc. 15. 16:38
11/11 anonim válasza:
Én négyet hordtam ki és szültem már úgy, hogy ezt a könyvet olvasgattam (most várom az ötödiket). Hát, azt nem mondom, hogy nem fájt a szülés (sőt...), viszont problémamentes várandósságaim és gyors, teljesen beavatkozásmentes szüléseim voltak. Ebben úgy gondolom, nagyon sokat segítettek a könyvben leírtak!
Nektek is azt kívánom, hogy sikeresen alkalmazzátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!