Ha gátmetszést csinálnak, a varratokat mikor szedik ki? Császáros szülésnél mindenki kap katétert pisiléshez?
Figyelt kérdés
2009. febr. 21. 11:15
1/14 anonim válasza:
Szia!
Azért kapsz katétert mert nem kellhetsz fel 12 óráig az ágyból. De na félj az lesz a legkisebb bajod ha katétert kapsz .
2/14 anonim válasza:
Császárnál és sima szülésnél is a hazamenetel előtt szedik ki a varratokat.A császár egy műtét,ami után ált. 1 nap fekvés van és vhogy meg kell oldani a vizelést.Pelenka és az ágytál nem megoldható sztem.
3/14 anonim válasza:
Vlszinüleg felszivódó varratot használnak és akkor bentmarad (nálam igy volt). Amikor császárom volt (és a rendes szülésem után is) katétereztek, de ez csak picit kellemetlen, a megkönnyebbülés utána viszont óriási... :)
4/14 anonim válasza:
Császárnál pedig egyszerűen kihúzták a "cérnát", mint egy cipőből a fűzőt. Semmit nem éreztem.
5/14 anonim válasza:
Császárnál kapsz katétert, de tleg nem ez lesz a legfőbb problémád. Minden más annyira fáj, h ez már a legkevésbé sem fog érdekelni (ha császáros leszel, de inkább ne legyél!). Nekem 1 hét után vették ki a varratokat, az egy kicsit kellemetlen volt, de már szinte örültem neki, mert végre meg tudtam fürödni rendesen!
6/14 anonim válasza:
Nekem nem felszívódó varratom volt gátmetszésnél. A szülés utáni harmadik napon szedte ki az orvos, nagyon megkönnyebültem. Mivel én szülés után nem tudtam pisilni, ezért megkatétereztek, de az csak egy picit volt kellemetlen. Könnyű szülést!
7/14 anonim válasza:
Nekem császárnál 20 nap után volt varratszedés. És volt katéterem.
8/14 anonim válasza:
Nekem eddig két sima szülésem volt, mindkettőnél felszívódó varratokat kaptam a gátmetszésre. Katéterem egyiknél sem volt. (Szt. Rókus, Szt Imre)
9/14 anonim válasza:
Programozott császárnál milyen előkészületek vannak? Úgy értem mielőtt elkezdődik? Még korai lenne dokitól kérdezni.
10/14 anonim válasza:
Bocsi, valójában nem is ide szántam, hanem külön kérdésnek, de ha tudja valaki, akkor megköszönöm, ha ide ír:)
Üdv, Az előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!