38. hetet taposó kismamák, hogy vagytok? Én már nagyon szülnék!
Sziasztok
Én ma toltottem be a 38.hetemet. Már nagyon szülhetnékem van...:]
Egyre nehezebben mozgok+nagyon sokszor gorcsol a hasam mert a 21hónapos kisfiam még mindig fel-fel kérezkedik.
Igaz,hogy második szülés,de néha eszembe jut mi van ha nem tudom melyik az a jel amikor indulni kell...
1-2hete nekem is folyamatosan keményedik és feszül a hasam,szedtem a MagneB6-ot de már nem nagyon kéne így leálltam vele a 37.héten.Bár még mindig nem tudom,hogy szedhető-e végig.Valaki azt mondja igen van aki szigorúan a 36.hétig ajánlja.
Derekam is fájdogál,lehet ezek már jóslóak+éjszakánként fáj alul a hasam meg a hüvely/méhszáj kornyéke...Ez normális? Nálatok is van ilyen. Csak akkor jelentkezik ha fekszem,de már vagy 2hete.
Amúgy én is holdban bízok,19-én szombaton telihold lesz hátha...de valaki írta,hogy nála újholdkor születtek a babái.
Mindegy,csak hold legyen és szülés induljon... :]
Ha valaki szült és lesz majd energiája írja meg utólag kinél mikor jott a baba... :]
Kíváncsi vagyok hogy mindannyian szombaton megyünk-e a holddal együtt szülni.
Írok én is...
Kitartást és konnyű szülést Kismamák.
38km Bp.
Sziasztok
Na én tegnap *majdnem szültem*....hajnali 3-kor 5perces fájásaim voltak,amik előszor csak 30-40mp-ig tartott később már 1percen túli volt...aztán már 3-4percenként voltak.
Így a szülésznő tanácsára 5korül már indultunk a kórházba,de mire beértünk tompultak a fájások...
És hazaküldtek... olyan cikinek éreztem,ráadásul miattam jott be vidékről a szülésznő,mert amúgy nem volt ügyeletes mert előző éjjel dolgozott.
Én már lemondtam erről a *csoda holdról*....
Most a jovőhéti melegfrontra várok...szerda kornyékén várható akkor 15fok lesz...
Sok sikert,ha valakinek beindult a szülés vagy úgy érzi... :]
38+4 km
Ó, sajnálom-hát, rendesen próbára tesznek minket az utódaink:)))))
Igen, ennyit a Holdról-még egy rendes szülést se képes beindítani-pfff-milyen világot élünk!:))))
Megszületett a kisfiam szerdán,bejott a melegfront hatás... :]
03.23.-án 3:36kor 4300g-al és 59cm-vel érkezett hozzánk,sima gyors szülés volt.
Gondolom már nálatok is megtortént a szülés...
03:14 11:59 vagyok
ISTEN ÉLTESSEN MINDKETTŐTÖKET! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!