Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38. hetet taposó kismamák,...

38. hetet taposó kismamák, hogy vagytok? Én már nagyon szülnék!

Figyelt kérdés
:)Nem alszom, fáradékony vagyok és már nagyon várom a találkozást.
2011. márc. 14. 10:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Én ma toltottem be a 38.hetemet. Már nagyon szülhetnékem van...:]

Egyre nehezebben mozgok+nagyon sokszor gorcsol a hasam mert a 21hónapos kisfiam még mindig fel-fel kérezkedik.

Igaz,hogy második szülés,de néha eszembe jut mi van ha nem tudom melyik az a jel amikor indulni kell...

1-2hete nekem is folyamatosan keményedik és feszül a hasam,szedtem a MagneB6-ot de már nem nagyon kéne így leálltam vele a 37.héten.Bár még mindig nem tudom,hogy szedhető-e végig.Valaki azt mondja igen van aki szigorúan a 36.hétig ajánlja.

Derekam is fájdogál,lehet ezek már jóslóak+éjszakánként fáj alul a hasam meg a hüvely/méhszáj kornyéke...Ez normális? Nálatok is van ilyen. Csak akkor jelentkezik ha fekszem,de már vagy 2hete.

Amúgy én is holdban bízok,19-én szombaton telihold lesz hátha...de valaki írta,hogy nála újholdkor születtek a babái.

Mindegy,csak hold legyen és szülés induljon... :]

Ha valaki szült és lesz majd energiája írja meg utólag kinél mikor jott a baba... :]

Kíváncsi vagyok hogy mindannyian szombaton megyünk-e a holddal együtt szülni.

Írok én is...

Kitartást és konnyű szülést Kismamák.

38km Bp.

2011. márc. 16. 08:21
 12/22 A kérdező kommentje:
Minden jót neked.Kitartást!
2011. márc. 16. 14:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Na én tegnap *majdnem szültem*....hajnali 3-kor 5perces fájásaim voltak,amik előszor csak 30-40mp-ig tartott később már 1percen túli volt...aztán már 3-4percenként voltak.

Így a szülésznő tanácsára 5korül már indultunk a kórházba,de mire beértünk tompultak a fájások...

És hazaküldtek... olyan cikinek éreztem,ráadásul miattam jott be vidékről a szülésznő,mert amúgy nem volt ügyeletes mert előző éjjel dolgozott.

Én már lemondtam erről a *csoda holdról*....

Most a jovőhéti melegfrontra várok...szerda kornyékén várható akkor 15fok lesz...

Sok sikert,ha valakinek beindult a szülés vagy úgy érzi... :]

38+4 km

2011. márc. 20. 18:49
 14/22 A kérdező kommentje:

Ó, sajnálom-hát, rendesen próbára tesznek minket az utódaink:)))))

Igen, ennyit a Holdról-még egy rendes szülést se képes beindítani-pfff-milyen világot élünk!:))))

2011. márc. 20. 22:38
 15/22 anonim ***** válasza:

Megszületett a kisfiam szerdán,bejott a melegfront hatás... :]

03.23.-án 3:36kor 4300g-al és 59cm-vel érkezett hozzánk,sima gyors szülés volt.

Gondolom már nálatok is megtortént a szülés...

2011. márc. 27. 18:41
 16/22 anonim ***** válasza:
hát nálam még várat magára... pénteken indítják ha addig nem akar magától:S akkor töltjük a 40. hetet
2011. márc. 27. 21:22
 17/22 A kérdező kommentje:
Nos, hát még én sem szültem meg.Ma reggel elment a nyákdugó, szerintem holnapra baba lesz.Minden jót!És gratulálok a babás válaszolónak!!!
2011. márc. 28. 10:53
 18/22 A kérdező kommentje:
Márc.29-én, 00.25-kor megszületett a kisfiam:)))Pont a szülinapomon:))))))))))))))))))))
2011. ápr. 2. 16:56
 19/22 anonim ***** válasza:

03:14 11:59 vagyok

ISTEN ÉLTESSEN MINDKETTŐTÖKET! :-)

2011. ápr. 3. 10:30
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönjük,nagyon kedves vagy!
2011. ápr. 4. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!