Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van Rubint Rékán kivűl itt...

Van Rubint Rékán kivűl itt anyuka, aki szintén csak 5 kg-ot hízott?

Figyelt kérdés
2710 grammal született kisfia. Nem kevés 3. gyereknek?Sokak azt mondják, hogy 2., vagy 3. stb. gyerek nagyobb súllyal születik, mint az első. Én 10 kg-ot híztam terhesség alatt és majd' 4kg-os kislányt szültem.
2011. márc. 13. 11:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
én 6 kg-ot híztam és 2850 gramm lett a babám. (gravidát, folsavat szedtem végig)
2011. márc. 13. 14:13
 12/27 anonim ***** válasza:
Én sajnos nem bírom megállni a terhességeim alatt, hogy ne kettő helyett egyek, ráadásul ha kívánok valamit, akkor azt be is tömöm, hiába a józan ész. Az első gyermekemet közel 17 kilós hízás mellett 3200 grammal szültem meg. A másodikat kb. 15 kg hízás mellett 3550 grammal. Most a 35. hétben járok 11 kg-nál tartok, a babát jelenleg 2500 grammra saccolják. Én nagyon szépnek és jónak tartom, hogy igenis vannak nők akik a terhességgel is így tudnak és akarnak foglalkozni, én egyszerűen nem vagyok hozzá elég kitartó, szeretem a kényelmemet. Ja és végig szedtem mindig terhes vitamint. Különben meg szerintem nem az a dicsőség, hogy bent mekkorára növesztesz egy gyereket, hanem az, hogy kint milyen anyja vagy. Sosem volt nagy álmom 4 kilós gyereket világra hozni, a szülésznőm szerint is a 3 kg körüli az ideális, no és persze a lényeg, hogy kettőn túl legyen és a 36. hetet betöltse.
2011. márc. 13. 14:25
 13/27 anonim ***** válasza:

Én az első gyerekkel 8 kilót híztam,3500grammal született,a másodikkal 1,5 kilót,ő 3400 gramm volt.

Semmilyen vitamint nem szedtem.

2011. márc. 13. 15:06
 14/27 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy lehet csak 5 kilót hízni? Én nem bántom a Rékát egyébként, mert kedvelem őt. Csak ha a baba 3 kiló, a méhlepény fél kiló, a magzatvíz fél kiló, a megnövekedett véráram, a megnövekedett vízmennyiség az anyában is kb 2-3 kiló, nem is tudom mi van még, valahol olvastam, hogy 7-8 kiló legalább megvan egy "terhespocak".

Hogy lehet ennél kevesebbet hízni? Akkor nő a pocakra 8 kiló, de a combjából lemegy 3 kiló, így lesz 5 kiló, vagy hogy?

Értitek mire gondolok? :)

Hogy a Rékának ilyen picik a gyerkőcei, az gondolom genetika, barátnőmnek is rendre is pici babái születnek, nem szülhet mindenki 4 kilós gyereket.

2011. márc. 13. 15:25
 15/27 anonim ***** válasza:

Még mindig van olyan, aki azt hiszi, hogy a vitamintól lesz nagy baba? Annyian megcáfolták már, hogy az nem igaz.

Én szedtem végig vitamint, és 3 kilós lett a lányom. 8 kilót híztam, vékony voltam...

Rékáék meg nem nagyon érdekelnek. Legyen egészséges a babájuk, és ennyi.

2011. márc. 13. 19:13
 16/27 anonim ***** válasza:

Sok ismerősöm van, aki csak 5-7 kg-ot hízott és minden rendben volt a babával. Nem kicsi a baba súlya, szerintem teljesen normális. Réka nem éhezik, sok minőségi ételt eszik. Én is update-eztem a terhességem során és 3650 grammal született a babám. Ez inkább genetika.

Amúgy Réka végig szedte a Femibion terhesvitamint, ezt ő nyilatkozta.

2011. márc. 13. 21:05
 17/27 anonim ***** válasza:

nos itt az én szemszögem:

tisztelem becsülöm azt, képes önuralmat tartani terhesség alatt is. én 17 kg-ot híztam a fiammal, 3800al született. Nem mondom, szenvedek is, mint a kutya, nagyon bánom, hogy ilyen meggondolatlan voltam, mert most nagyon szenvedek a kemény fogyókúra miatt. Viszont teljesen más, hogy valaki odafigyel, hogy ne hízzon sokat, kismamatornázik, vigyáz magára, és megint más, hogy a szülés előtt két nappal, még levezet és végigugrál egy 1,5 órás edzést. 3 órán keresztül feszítették ki belőle a gyereket, ez viszont már nem hiszem, hogy normális. Persze, hogy a másodikkal is császározták kapásból, olyan kötöttek az izmai, összetörte volna a gyerek csontjait kitolás közben.......!!!!!

Nem vicc, meg nem hülyeség mielőtt lehurrognátok, a nőgyógyászom mondta, nem én találtam ki.

2011. márc. 13. 21:27
 18/27 anonim ***** válasza:
79%

Én ellenzem az egész módszerét. Egyértelmű hogy nem a gyermek érdekei az elsők, hanem az ő jó közérzete, egészsége, kinézete. Lehet, hogy van még rajta kívül aki ilyen keveset hízott, bár az inkább fogyott, mert a méhlepény, gyerek, magzatvíz, vizesedés, stb, többet kell hogy nyomjon, de vegyük, hogy természetesen ennyi jött össze. Ha ez magától történik, nem gond.

Rubint Réka a másállapot idején nem viselkedik "másként", pedig kellene. Mintha semmi nem történt volna. Ez nem lehet példa! Lehetsz fitt mama, de nem így! Engem az zavar, hogy tényleg rossz példát mutat.

A császár sem egy vicc, és még akar gyereket, pedig azt is már csak császárral engedik majd, ha egyáltalán lehet még.

Volt már gyereketek? Szoptattátok, nevelgettétek,foglalkoztatok vele ? Felneveltétek? Tegyétek a szívetekre a kezeteket! Ezt biztosan végigcsinálja Réka? Ráadásul 3 gyerekről kell gondoskodnia.

2011. márc. 14. 09:48
 19/27 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy le a kalappal előtte, hogy megállja nagy evészetek nélkül. Bár énis megálltam, mivel nagyrészt minden kijött belőlem:) Távol áll tőlem a rosszindulat vagy az irigység, de olyan kirakat szaga van ennek az egésznek.Valóban csak a látszat csak a lényeg?
2011. márc. 14. 11:37
 20/27 anonim ***** válasza:

tegnap 15:06-os válaszoló!!

második babáddal 1.5kg-ot híztál?

Akkor lényegében fogytál terhesség alatt, nem?

Megkérdezhetem, hogy hogy táplálkoztál? Volt vmi jó étrended? Nem kötözködni akarok-félre ne érts! Készülnék egy harmadik babára én is, csak sajna az előzőből rajtam maradt a 10kg-ból 5kg- és sehogyan sem tudok tőle szabadulni!! ezért érdekelne - szóval ha leírnád, hogy ez hogy sikerült- nagy lökést adnál vele nekem!! Egy pár jótanács jól jönne!

Előre is köszi!!

:-)

2011. márc. 14. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!