Van Rubint Rékán kivűl itt anyuka, aki szintén csak 5 kg-ot hízott?
Nem feltétlen van összefüggés a hízás mennyisége meg a gyerek súlya között én pl. hányós rosszullevős 8 kilót hízós terhességből szültem egy 4400 grammos lánykánt és egy 14 kilót hízós terhességből meg egy 3300 grammos fiút. (túl jól voltam és kettő helyett ettem...:// )
Azt meg hogy Rubint Rékának ha rendesen táplálkozik és nem sportol ilyen sokat, mekkora gyerekei születtek volna, sose fogjuk megtudni már. Mivel olyan terhessége nincs és nem is lesz ahol nem figyel oda ennyire az alakjára , lehet hogy akár egy kilóval is nagyobb babái születnek ha nem sportol ennyit és nem tartja az általa jónak tartott étkezést.
Hozzátenném nem akarok pálcát törni felette, nincs se rossz se jó véleményem róla meg a módszeréről.
szia
nekem 4. babám, 4,5 kg-nál járok, 36 hetes vagyok
sajna szigorú diétát kell tartanom, egy gyomorbetegség miatt
a baba szépen fejlődik, pénteken 3450 g-ra becsülték
egyébként nekem sorban 3700, 4400, 3400 g-ak voltak a nagyobbak,tehát nem feltétlen igaz, hogy a többedik baba nagyobb is
Bocs, ekezet nlkul irok:
en 170 cm- vel, es 58 kg-val kezdtem a terhessegem. 14 kg- ot hizam, es 4 kg- os, 60 cm- es nagyfiut szultem. :)
A velem szembe fekvo kismama, 90 kg- rol indult, 110- el zarta a terhesseget, es 50 cm- es, 2600 g- os lanya lett........
Sokfele pelda van. Attol meg, hogy Reka spotol, es nem ugy el, mint a nagy atlag, nem feltetlenul rossz. Bar en is ugy vagyok vele mint az egyik elozo valaszado, hogy semleges velemenyem van, nem utalom, de nem is szeretem.
Én 6 kg-t híztam, 55-röl indultam, 61,5 kg-mal mentem szülni. 2900 gramm volt a kislányom. Szerintem ez leginkább alkat kérdése. Semmit nem sportoltam, sem elötte sem utána, mégis vékonyabb lettem, jelenleg 52-53 kg között vagyok 168 cm-hez.
Meglátjuk második babánál hogy alakul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!