Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az epidurális érzéstelenítőtől...

Az epidurális érzéstelenítőtől zsibbad a láb? Meddig?

Figyelt kérdés
Olyan, mint a császárnál?? Én sajnos császárral szültem, csak benn leszek a barátnőmmel a szülésnél és szeretném az érzéstelenítőről valahogy lebeszélni.
2009. febr. 20. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne beszéld le róla mert nem mindenki egyformán bírja a fájdalmat. Egyébként zsibbad de nem sokáig.
2009. febr. 20. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Én este 22:02 órakor szültem császárral, és másnap reggel 5, fél6 körül már éreztem a lábfejemet, az egész lábam zsibije kb. a nap közepére múlt el. Szerintem ugyanolyan az érzés nem császáros szülésnél is. Az érzéstelenítőről max. azért beszéld le, mert nagyon sok mellékhatása lehet a jövőben, amit nem is gondolunk. :(
2009. febr. 20. 21:35
 3/7 A kérdező kommentje:

mILYEN MELLÉKHATÁSAI??

Köszi a válaszokat!

2009. febr. 21. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudok mellékhatásokról, csak annyit tudok hogy lelassul tőle a baba amikor bújik ki.
2009. febr. 22. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia!A mellékhatásról amit hallotam:iszonyú fejfáfás.Ha rosszúl szúrnak akkor szivároghat az agyvíz.
2009. febr. 25. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Én még csak most járok szülésfelkészítőre. Csak a fejfájásról beszélnek, mint mellékhatásról.

Az utolsó nem tudom milyen szivárgásról ír, hisz ezt olyan helyre adják, ahol már gerincvelő sincs.

Azt mondták, hogy mozog a láb és az éles fájások maradnak el az epidurális érzéstelenítéstől, de a nyomó - feszítő érzés marad.

Zsibbadásról nem beszéltek és a tágulás gyorsul.

2011. jan. 18. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Most látom a dátumot, utolsó vagyok, bocs!

Mi lett végül?

2011. jan. 18. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!