Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a szülési fájdalom?...

Milyen a szülési fájdalom? Meg fogom ismerni? És ezek a fájások miután beindulnak mennyi ideig tart egy?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem következő képeen volt a dolog.Elfolyt a magzatvízem és jöttek a fájások volt olyan amikor letudtam volna kaparni a falról a festéket annyira görcsöltem és jöttek a fájások.Először 10 percesek amjd 5 percesek aztán 5 percesek stb.6 óra vajúdás után megszületett a kislányom.

Bolodg Baba várást és Könnyű Szülést!

27+4 hetes kismami(15 hónapos kislány anyukája)

2009. febr. 20. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy nincs két egyforma szülés, de olyanról még nem hallottam, hogy valaki ne vette volna észre. Én is tartottam ettől és már jóslófájásokkal bementünk a korházba, mire beértünk ezek 5 percesre rendszereződtek, de nem voltak elviselhetetlenek. Úgy 5 óra múlva mikor már 2-3 percenként fájt kb 1 percig azok már erősebbek voltak, akkor rájöttem, hogy ezeket ténleg nem lehet nem észre venni. Aztán, volt, hogy ritkultak a fájások, de az erősségük már nem csökkent. Az időérzék pedig már enyhe fájdalmak alatt is furán működik, tehát ha nem nézem az órát, akkor a tök rendszeres fájásokat is össze-visszának érzem.
2009. febr. 20. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyit mondok, hogy meg fogod ismerni...

Amíg még nem egyértelmű, az még nem az.

2009. febr. 20. 16:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Egészen biztos, hogy meg fogod ismerni.
2009. febr. 21. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet nem megismerni: :)

Nekem burokrepesztéssel indították a szülést. Egyből 2 perces fájásaim lettek, majd 1 percesek, amik kb. 40 mp-ig tartottak. Egy óra elteltével kaptam EDA-t, onnantól nem fájt, kicsit aludtam is, a kitolást így is éreztem, ez egy nagyon erős kakilós inger, de ha nyomhatsz, akkor elviselhető. Ahogy a gyerek feje halad előre, az égető, súrlódó érzés. Amikor kibújik, az meg csak egy gyors 'bluggy'. A gátmetszést nem éreztem.

2009. febr. 22. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!