Az 5 perces fajasoktol kb mennyi ido van meg a baba szuleteseig?
Szia!
Nekem a szülésznőm azt mondta, hogy akkor induljak, 1 órán keresztül tartó 5 perces fájásaim vannak. 0,5 óránál tartó 5 perceseknél menjek zuhanyozni (ugyanis még az is elmúlhat meleg zuhanyra).
A másik eset, ha elfolyik a magzatvíz, akkor zuhany és azonnali indulás!
Nekem is 1. baba lesz.
akkor indulj, ha 5 percesek, vagy ha elfolyt a magzatvíz.
nekem az első babámnál olyan 2-3 óra eltelt szerintem, de komolyan nem néztem az óramutatót, csak a percmutatót :) de nekem burokrepesztéssel indult a szülésem, lehet, ez emiatt más....
09:32-essel ertek egyet.
A fajasok hossza is szamit.
Az elso babam szuletese magzatviz elfolyassal kezdodott, nem is voltak 5 perces fajasok. Eleinte semmi fajas nem volt, vartunk, vartunk es hirtelen 3 percesek jottek, fel ora mulva 2 percesek, utana meg szinte egybefuggoek. 3 orara az elso fajastol kint volt a gyerek.
A 2. szules fajasokkal kezdodott, 5 percesek voltak, bementunk a korhazba (nagyobbik gyerek lepakolasaval egyutt ez mondjuk masfel ora volt). De olyan gyengek voltak es olyan rovidek, hogy alig jottem ra, hogy egyaltalan fajasaim vannak, csak poenbol kezdtem merni, akkor neztem nagyot, hogy 5 percenkent jonnek a fajasocskak. Viszont a korhazba erve mar szuk 3 ujjnyira volt nyitva a mehszaj. De le is allt a folyamat, elmultak a fajasok.
2 nappal kesobb mar a doki inditotta meg a szulest, mert nem mert tovabb varatni, azutan mar nem voltak 5 percesek. Annyi oxitocint kaptam, hogy egybefoggo fajasaim lettek szinte egybol, mondjuk alig vajudtam.
Ugyhogy igazan csak elesben fogja megsugni neked az osztonod szerintem, hogy mikor kell indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!