Az 5 perces fajasoktol kb mennyi ido van meg a baba szuleteseig?
Első gyerekről van szó gondolom.
3-4 óra biztosan van még...
Szép szülést!!!!
Első gyereknél nekem még 7óra volt utána kb.
Másodiknál meg egy óra sem.
De ez változó, azért az első szülésnél nem érdemes előbb bemenni, mert akkor nagy valószínűséggel még van pár óra vajúdás.
Nekem 5 percesekkel kezdodott,hajnali 5-kor,nem surusodtek a fajasok,megis bementunk reggel 8-kor,nehogy baj legyen.
Ejjel 0:25-kor szuletett meg a kisfiam csaszarmetszessel :)
Azt tudom,hogy a 3,es 1 perces fajasok iszonyuak voltak az 5 percesekhez kepest.Egesz nap fekudtem a korhazban az 5 perceseimmel,es vartam a csodat (a szulest),de sajnos nem tagultam,es a fajasok sem surusodtek,csak az idotartamuk volt hosszabb,este 9-kor inditottak nalam a szulest,3 es fel orat vajudtam meg,akkor sem tagultam megfelelokeppen,es csaszar lett belole.
Oszinten nem tudom neked megmondani,hogy mikor menj be,de en egesz nap azon agyaltam a korhazban,hogy barcsak otthon maradtam volna meg,es vartam volna az erosebb,surubb fajasokat,mert az 5perceseim a 3 es 1percesekhez kepest semmik voltak.
Ismet en vagyok...
Szerintem,ha nem olyan erosek meg a fajasaid,es csak olyan 15-20mp-esek,akkor meg van ido,DE!te dontessz
Konnyu szulest kivanok neked :)es kitartast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!