Szülés után sokat és sokáig vérzik az anyuka?
Akkor élvezd még ki minden percét a terhességednek! Én nagyon jól éreztem magam,azon kívűl,hogy nehézkes volt már a végén cipelni őket. De hiányzik még az is!
Nektek is jó egészséget és kitartást!
14:04 vagyok, én a Dm-ben kapható Jessa inkontinencia betéte használtam, először a legnagyobb méretet, majd csökkenő irányban kisebbeket. Nekem nagyon bejött, már csak azéért is, mert az anyaga nagyon finom, nem olyan "műanyagos" érzés, mint egyes betéteknél (Tenát nem próbáltam, még csak nem is láttam közelről).
10 db van egy csomagban, az is előnyös, mert így nem kell "feltankolni", hanem veszel egy csomaggal, és ha úgy látod, hogy kell, akkor hozatsz be még a kórházba, így nekem gyakorlatilag nem maradt felesleg. (Ha jól tudom a Tena-ban 30 db. van egy csomagban, de majd kiigazítanak, ha van kisebb kiszerelésben is)
Szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!