El kezdett folyni a magzatvíz egy pattanó hang után. Nem folyt ki, csak max 2-3 deci, de folyamatosan szivárog. Szerintetek fogunk szülni ma éjjel? SÜRGŐS!
gyönyörű kislány.szívből gratulálok.
10 hós kislány anyukája
Köszönjük szépen a család nevében! :-) Itthon vagyunk tegnap óta,nagy az öröm!
Kedves Anyukák, Kedves válaszadók! Engedjétek meg, hogy kihasználjam ebben a kérdésblokkban segítségeteket! Szeretném megkérdezni, hogy nektek mikor indult meg a tejetek? Mennyit próbálkoztatok szoptatással,mire összejött? Nekem sajnos nem nagyon jön még a tejcsi,kicsit kezdek elkeseredni...:-( Szeretném nagyon hogy valahogyan összejöjjön,ha tudnátok némi tanácsot adni ezzel kapcsolatban is, nagyon hálás lennék! Köszönöm Nektek!
Szia!
Gratulalok a kislanyotokhoz!
Tejcsi kerdes:Nekem a 5.napon lett tejem addig sajnos nehez volt mert allandoan ehes volt a fiam. A lenyeg az,hogy minel tobbszor tedd mellre es megfog indulni a tejtermeles. Ha a baba normalisan gyarapszik akkor nincs semmi baj.
Sajnos en is buta voltam. Az 5-ik napon ugye beindult a tejem de sosem volt annyi,hogy omlott volna a cicimbol a tej. A fiam sokat sirt. Gondoltuk,hogy ehes. Raadasul nem is hizott tul sokat ezert mi elkezdtuk kipotolni az esti adagjat tapszerrel.
Utolag kiderult,hogy a hasa fajt es nem ehes volt. Raadasul sosem izott tul sokat, vekony kisfiu a mai napig mint az apukaja(bar inkabb atlagosnak mondanam)
Ha megegyszer lesz babam inkabb jobban fogok a szoptatassal probalkozni mert igy sajna csak 4,5 honapig szoptattam. Persze az sem baj ha tapszeren no fel egy baba.
Mindenkepp kerd ki a vedono velemenyet. Fontos az is,hogy sokat igyal es taplalo eteleket egyel, valamint,hogy pihenj sokat. Remelem van segitseged. Ha nincs akkor se dolgozz ha a baba alszik, fekudj le te is. A hazimunka megvar.
Amugy vannak tej serkento teak es tablettak, megprobalkozhatsz azokkal is :)
Remelem tudtam segiteni. Jo babazast neked! :)
20 honapos kisfiu anyukaja
Karamalz maláta ital!!!!!alkoholmentes, nekem a kórházi nővérek és az orvosom ajánlotta.
8 hónapig dőlt tőle a tejem :) csak utána megjött a menszeszem és a kicsim alutasította a tejet :(
írd be a google.hu-ra és nézd meg milyen. Kapható aDM-ben, Tesco-ban, Metro-ban.
Köszönöm szépen a tanácsokat! Vettünk közben More Milk tejtermelés serkentő tabit,remélem bejön. Jó drága volt:-)
A tápszert inni kell a védőnő szerint, főleg amig be nem indul normálisan a tejtermelés. Rendszeresen rajta van a baba a cicin,szopizza is,de nagyon kevéske jövöget még.
Remélem rövidesen megindul ez is. Addig marad a tápszer,mert hát valamit ennie kell szegény kislánynak. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!