El kezdett folyni a magzatvíz egy pattanó hang után. Nem folyt ki, csak max 2-3 deci, de folyamatosan szivárog. Szerintetek fogunk szülni ma éjjel? SÜRGŐS!
Nekem ahogy elkezdett folyni a magzatvíz, rá több, mint 24 órával később született meg kislányom. Angliában élek, itt 24 óra belefér, úgy tudom otthon nem. (most 7 hós kislányom, makk egészséges), csak azért írom, hogy nem biztos, hogy meg lesz gyorsan.
De azonnal menj kórházba! Könnyű szülést!
a dokinak a pénzt a varratszedéskor kell odaadni, a szülésznőnek odaadhatjátok az éjszaka ha megszülsz.
jaj, kirázott a hideg is :)
ügyes legyél, gratulálok!!!!!
Nekem a 2. babánkkal elment a víz 5.20-kor és 5.55-kor meglett a baba. 5.30-kor indultunk, 5.40-re értünk oda és 5.55-kor meglett. gyorsak voltunk :)
2 kisfiú anyuja
Mi a szülésznőnek vittünk be rögtön, a dokinak (fogadott) csak amikor hazamentünk. De ha nincs orvosod vigyél neki is valamenyit. Persze csak ha szánszrá.
Drukkolok!!!
Ügyesek legyetek!! :-D
Te már biztosan babázol,gratulálok hozzá!
Irj majd,hogy mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!