El kezdett folyni a magzatvíz egy pattanó hang után. Nem folyt ki, csak max 2-3 deci, de folyamatosan szivárog. Szerintetek fogunk szülni ma éjjel? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 20:36
21/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kedvességet, a válaszokat!
(én a férj vagyok:-))
Igen,a baba 16 óra vajúdás után meglett, nagyon nehéz volt, mert az anyukához képest kissé nagy volt. Péntek 19:30-kor folyt el a magzgatvíz, és szombat 13:05-kor lett meg a baba. Majdnem császár lett, már elő volt készítve a műtő,de az utolsó szalmaszál jogán megpróbáltuk és sikerült. Az anyuka nagyon fáradt, ki van teljesen merülve. A baba 3300 gramm, 56 cm-el született.
2011. márc. 6. 10:29
23/39 anonim válasza:
Szívből gratulálok! Mi lett a baba neve?
24/39 anonim válasza:
Jajj de jó, ez szuper:D Szívből gratulálok én is! Sok boldogságot!
26/39 anonim válasza:
Hú de nagy baba:)Mi a neve?Hogy van az anyuka?
27/39 anonim válasza:
Gratulálunk! Szegény jó sokat szenvedett!!
28/39 anonim válasza:
Gratulálok, további jó egészséget!
29/39 anonim válasza:
Gratulálok, nekem is pont 16 óra volt :)
30/39 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönjük a Baba és az anyuka nevében is! Igazán kedvesek vagytok a gyors válaszaitokall és biztatásotokkal!
A babuci neve Petra! :-)
Teszek fel egy képet róla: [link]
2011. márc. 7. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!