Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elhiszed hogy ki lehet hordani...

Elhiszed hogy ki lehet hordani úgy egy babát hogy nem veszed észre hogy terhes vagy? Én nem. Nézitek travelról azt a műsort?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 19:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
mikor van ez a műsor? Én is látni akarom!!! :)
2011. márc. 5. 08:48
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

Hát én már akkor tüneteket produkáltam mikor még be sem ágyazódott....Először megijedtünk hogy mi ez, de aztán kiderült az is a babánk volt :)

Én nem nagyon tudom elhinni, magamból kiindulva, hisz akkora hasam volt, hogy azt senki nem tudta nem észre venni! :)

De nekem is van egy barátnőm aki csak a 6. hónapban vette észre!Gyógyszeet szedett, menstruált...Így neki csak 3 hónap volt az első terhessége (baba egészséges 10 éves nagylány)

A másodiknál kicsit rosszul esett neki, hogy 9 hónapig tart! :)

2011. márc. 5. 10:12
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem alig volt terhességi tünetem, tök jól voltam, és nagyon keveset híztam. De hogy ne vegyem észre, hogy terhes vagyok? Nekem furcsa, mert azért mégis csak másképp működik akkor a női szervezet...
2011. márc. 5. 12:37
 14/20 A kérdező kommentje:

Én is pont úgy gondolom mint ti, hogy mondjuk félidőig még lehetséges. De azért azokat a rúgásokat nem lehet nem észrevenni, és főleg mikor azt mondják hogy egyáltalán nem rúgdosta őket. 3 gyerekem van nekem ez hihetetlen. Olyan van hogy valakinek lusta a baba és kevesebbet mozog, kisebbeket rúg, na de akkor is. Megaztán azért kell hogy nőjön az a pocak.

Egyébként TRAVEL-LIVING-ről megy, minden nap azt hiszem este 10 előtt kezdik valamivel.

2011. márc. 6. 13:35
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az is lehet, hogy a nők nem tudják mik a terhesség tünetei. Például ha egy két hétig hány az illető pont egy hányós vírus ideje alatt, akkor úgy gondolja na én is elkaptam. Ha valami picit mozog benne, akkor jaj biztos rosszat ettem (tudom, hogy teljesen más érzés, de lehet valakinek fogalma sincs). Ha valamilyen csatornán (szülő, tanár, orvos, akárki) útján nem hallasz arról mi van a testeddel ha terhes vagy rengeteg tünetet lehet magyarázni mással is.
2011. márc. 6. 16:56
 16/20 anonim ***** válasza:

Szoktam nézni,és számomra teljesen furcsa.Hogy hízik egy-két kilót,és nem látszik,oké.Nincs rosszul,és nem kívánós,pláne oké,mert nem törvényszerű,de hogy valaki ne érezze azokat a magzatmozgásokat,amiket ezek a kisemberek produkálnak,az nekem személy szerint teljesen hihetetlen.

Szerintem ehhez nagyon tájékozatlannak kell lenni.

2011. márc. 10. 10:35
 17/20 anonim ***** válasza:

Már láttam egy párszor a műsort. Furcsa, de nem lehetetlen. Nekem is volt egy ismerősöm, akinek az anyja nem vette észre, hogy a lánya terhes, pedig együtt laktak.

A csaj lehet, hogy tudta.

Itt inkább kirívó eseteket mutatnak be. Olyan embereket, akiknek amúgy sem volt rendszeres a menstruációjuk, vagy sportoltak, nem voltak hízékony alkatok.

2011. márc. 11. 12:50
 18/20 anonim ***** válasza:
A menszesz és a nem hízás az oké,de az a gyerek mozog.Azt nem lehet nem észrevenni.
2011. márc. 11. 14:26
 19/20 anonim válasza:
Létezik ilyen dolog....mivel a kismama vagy eltitkolja vagy nem is tud a terhességről a magzat "rejtőzködik" és ezzel együtt nem mozog,nem ad annyi életjelet magáról mint egy várt vagy tudott várandóság alatt.
2011. márc. 12. 17:38
 20/20 anonim ***** válasza:

[link]

Na, egy újabb ilyen eset...és a nő 35 évesen, két terhesség után nem vette észre.

Eskü, nem értem...

2011. márc. 18. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!