Elhiszed hogy ki lehet hordani úgy egy babát hogy nem veszed észre hogy terhes vagy? Én nem. Nézitek travelról azt a műsort?
Hát én már akkor tüneteket produkáltam mikor még be sem ágyazódott....Először megijedtünk hogy mi ez, de aztán kiderült az is a babánk volt :)
Én nem nagyon tudom elhinni, magamból kiindulva, hisz akkora hasam volt, hogy azt senki nem tudta nem észre venni! :)
De nekem is van egy barátnőm aki csak a 6. hónapban vette észre!Gyógyszeet szedett, menstruált...Így neki csak 3 hónap volt az első terhessége (baba egészséges 10 éves nagylány)
A másodiknál kicsit rosszul esett neki, hogy 9 hónapig tart! :)
Én is pont úgy gondolom mint ti, hogy mondjuk félidőig még lehetséges. De azért azokat a rúgásokat nem lehet nem észrevenni, és főleg mikor azt mondják hogy egyáltalán nem rúgdosta őket. 3 gyerekem van nekem ez hihetetlen. Olyan van hogy valakinek lusta a baba és kevesebbet mozog, kisebbeket rúg, na de akkor is. Megaztán azért kell hogy nőjön az a pocak.
Egyébként TRAVEL-LIVING-ről megy, minden nap azt hiszem este 10 előtt kezdik valamivel.
Szoktam nézni,és számomra teljesen furcsa.Hogy hízik egy-két kilót,és nem látszik,oké.Nincs rosszul,és nem kívánós,pláne oké,mert nem törvényszerű,de hogy valaki ne érezze azokat a magzatmozgásokat,amiket ezek a kisemberek produkálnak,az nekem személy szerint teljesen hihetetlen.
Szerintem ehhez nagyon tájékozatlannak kell lenni.
Már láttam egy párszor a műsort. Furcsa, de nem lehetetlen. Nekem is volt egy ismerősöm, akinek az anyja nem vette észre, hogy a lánya terhes, pedig együtt laktak.
A csaj lehet, hogy tudta.
Itt inkább kirívó eseteket mutatnak be. Olyan embereket, akiknek amúgy sem volt rendszeres a menstruációjuk, vagy sportoltak, nem voltak hízékony alkatok.
Na, egy újabb ilyen eset...és a nő 35 évesen, két terhesség után nem vette észre.
Eskü, nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!